Φυντάνης: «Νίκη και... τελειώνουμε»

Φυντάνης: «Νίκη και... τελειώνουμε»

Gazzetta team
Φυντάνης: «Νίκη και... τελειώνουμε»

bet365

Ο Ηλίας Φυντάνης έδειξε αισιόδοξος για τον «τελικό» της ΑΕΛ κόντρα στην Ξάνθη
Σύνθημα «νίκης» στο ματς με την Ξάνθη έδωσε ο Ηλίας Φυντάνης, μιλώντας στο AEL Radio. Οπου ο τεχνικός διευθυντής των «βυσσινί» έδειξε αισιόδοξος πως η Λάρισα θα πανηγυρίσει την Κυριακή την παραμονή της στην κατηγορία.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για την κατάσταση της ομάδας: «O Μασαλέσα έκανε ατομική προπόνηση σήμερα και θα κάνει κι αύριο. Αύριο η ομάδα θα προπονηθεί το απόγευμα, γιατί θέλαμε να είναι κοντά με την ώρα του αγώνα την επόμενη μέρα, όπως κάναμε και με τον Ατρόμητο. Έχουμε καταλάβει πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι και νομίζω πως όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.Αύριο όμως θα φανεί κατά πόσο είναι έτοιμοι όλοι. Κυρίως για το Μασαλέσα. Αλλά πιστεύω πως θα είναι ετοιμοπόλεμοι όλοι οι ποδοσφαιριστές. Αύριο θα βγει μετά την προπόνηση και η 20άδα, όπου θα καταλύσει στο ξενοδοχείο».
Για το που θα κριθεί το ματς κόντρα στην Ξάνθη: «Θα κριθεί στο ποιος θέλει περισσότερο το παιχνίδι. Εμείς πρέπει να το δείξουμε από την αρχή. Η Ξάνθη μπορεί ως αδιάφορη να παίξει πιο ελεύθερο ποδόσφαιρο και να κάνει πιο δύσκολο το παιχνίδι για εμάς, αλλά από τα πρώτα λεπτά εμείς πρέπει να το ξεπεράσουμε όπως και με τον Ατρόμητο.Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στα μετόπισθεν και να διαφυλάξουμε το μηδέν στην εστία μας και από εκεί και πέρα να κοιτάξουμε να πετύχουμε το τέρμα που θα μας δώσει τους τρεις βαθμούς και να τελειώσει η υπόθεση της παραμονής από την Κυριακή».
Για τα παιχνίδια των αντιπάλων της ΑΕΛ: «Εμείς θα κοιτάξουμε την ομάδα μας. Αν κερδίσουμε εμείς δεν μας ενδιαφέρουν οι άλλοι. Σκοπός μας είναι να τελειώσουμε εμείς την υπόθεση παραμονή. Σίγουρα θα κοιτάξουμε τι γίνεται και στα υπόλοιπα παιχνίδια, καθώς και ένας βαθμός μπορεί να είναι πολύτιμος. Το θέμα είναι όμως εμείς να κρατήσουμε πρώτα το μηδέν και μετά να κοιτάξουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι.Οι παίκτες το έχουν καταλάβει και ολόκληρη τη βδομάδα δούλεψαν σωστά. Πάμε διαβασμένοι να αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο. Σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά με τη βοήθεια του κόσμου που θα είναι ο δωδέκατος παίκτης μας που θα βοηθήσει τα παιδιά για να φτάσει στη νίκη».
Για το αν η ΑΕΛ επιτεθεί από την αρχή του αγώνα: «Εγώ δεν είπα κάτι τέτοιο. Υπάρχει μία συγκεκριμένη τακτική που δούλεψε η ομάδα από την αρχή της εβδομάδας. Νομίζω πως είναι καλύτερο για να πλησιάσουμε το σκεπτικό μας, να δούμε το παιχνίδι με τον Ατρόμητο».
Τι αποτελέσματα περιμένει στα υπόλοιπα παιχνίδια: «Νομίζω πως οι ομάδες που είναι πιο δυνατές από τις ομάδες που προσπαθούν να σωθούν θα κερδίσουν. Η ΑΕΚ για παράδειγμα δεν πιστεύω πως μπορεί να χάσει από τη Λιβαδειά. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Όπως και ο Παναιτωλικός που είναι μία σοβαρή ομάδα και 'χτυπάει' όλα τα παιχνίδια, νομίζω πως ο Ηρακλής δύσκολα θα κερδίσει.Εμείς αυτό που κοιτάμε είναι η αυτοσυγκέντρωση, το πάθος και η δύναμή μας για το συγκεκριμένο παιχνίδι και να πάνε για τη νίκη κόντρα στην Ξάνθη. Αυτό το έχουν καταλάβει όλοι. Από τα αποδυτήρια πρέπει να το αισθανθεί ο αντίπαλος. Έτσι η ομάδα θα έχει τις δυνατότητες να πάρει τη νίκη».
Για το αν έχουν μπει κάποια νέα στοιχεία με την έλευση του Πάους και του ίδιου: «Δεν μπορούν να αλλάξουν πολλά σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Απλά προσπαθήσαμε όλοι μαζί να βάλουμε τον προπονητή στο σκεπτικό της ελληνικής νοοτροπίας και τι γίνεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο και πως πρέπει να κερδίσεις τα παιχνίδια.Στη συγκεκριμένη φάση, αυτό που προσπαθήσαμε ήταν να προσθέσουμε το πάθος και τη δύναμη. Όλοι οι παίκτες είναι καλοί ποδοσφαιριστές, αλλά νομίζω πως τα στοιχεία που έλειπαν από κάποιους ήταν αυτά. Φάνηκε άλλωστε και στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο η θέληση, δυστυχώς όχι και στο πρώτο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.Στο διάστημα όμως που δουλέψαμε προσπαθήσαμε να τα βάλουμε κι αυτά στο παιχνίδι μας. Η ψυχολογία φτιάχνεται και από τον ίδιο τον παίκτη, αλλά η εικόνα μας στο Περιστέρι σίγουρα μας βοήθησε παραπάνω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα