Εκτός ο Κάνιας από τη «μάχη της Κρήτης»

Εκτός ο Κάνιας από τη «μάχη της Κρήτης»

bet365

Νοκ άουτ για τον αγώνα με τον Πλατανιά την Κυριακή (23/4) στα Χανιά είναι οριστικά ο Ισπανός μέσος του ΠΑΟΚ, που ούτε και την Παρασκευή (21/4) ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα.

Αντίθετα, όπως αναφέρει η ενημέρωση από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ, ο Κάνιας ακολούθησε και την Παρασκευή «ειδικό πρόγραμμα επανένταξης έπειτα από τον τραυματισμό του στην ποδοκνημική στο ματς με τον Παναθηναϊκό».

Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να τον υπολογίζει ο Βλάνταν Ίβιτς για το ματς της Κυριακής κόντρα στον Πλατανιά, αντίθετα ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο προπονήθηκε κανονικά και υπολογίζεται για την αποστολή του «Δικεφάλου», η οποία θα ανακοινωθεί μετά το τέλος και της προπόνησης του Σαββάτου (22/4), που θα πραγματοποιηθεί στις 14.00 στο γήπεδο της Τούμπας.

Live Streaming στα κορυφαία πρωταθλήματα & Cash out για τον έλεγχο κάθε στοιχήματος (21+)!

Την Παρασκευή (21.04) ο ΠΑΟΚ προπονήθηκε στη… χειμωνιάτικη Νέα Μεσημβρία, με το πρόγραμμα να αφορά περισσότερο την τακτική. Το τελευταίο κομμάτι αφορούσε τα τελειώματα έπειτα από συνδυαστική κίνηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα