Ρεάλ - Ατλέτικο στα ημιτελικά του Champions League

Κώστας Ζάλιαρης
Ρεάλ - Ατλέτικο στα ημιτελικά του Champions League

bet365

Για τέταρτη διαδοχική χρονιά στο Τσάμπιονς Λιγκ, η Ρεάλ Μαδρίτης θα συναντήσει την Ατλέτικο σε ένα μεγάλο ισπανικό ντέρμπι που έγινε... συνήθεια στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση! Γιουβέντους - Μονακό το δεύτερο ζευγάρι των ημιτελικών!

Η κληρωτίδα της Νιόν έφερε τους δύο συλλόγους της Μαδρίτης αντιμέτωπους ένα βήμα πριν από τον μεγάλο τελικό κι έτσι δεν θα έχουμε μια πιθανή επανάληψη των μεταξύ τους αγώνων, όπως το 2014 και το 2016, όπου διεκδίκησαν το τρόπαιο σε Λισαβόνα και Μιλάνο.

Ρεάλ και Ατλέτικο, έχουν πλέον συνηθίσει τις «μάχες» τους και στα ευρωπαϊκά ύδατα, πέρα από αυτά της Ισπανίας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, αφού η φετινή, είναι η τέταρτη διαδοχική σεζόν που αναμετρούνται, έχοντας παίξει και στα προημιτελικά της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015, όπου η «βασίλισσα» είχε περάσει πολύ δύσκολα στον ημιτελικό, όπου αποκλείστηκε από τη μετέπειτα φιναλίστ, Γιουβέντους.

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες αποδόσεις (21+).

Στο άλλο ζευγάρι των φετινών ημιτελικών η Μονακό θα κοντραριστεί με τη Γιουβέντους. Η «Γηραιά Κυρία» έπειτα από τον θρίαμβο επί της Μπαρτσελόνα και τη δικαιότατη πρόκριση, θέλει να βρεθεί κοντά στο τρόπαιο και να δώσει τη μάχη της για να το κατακτήσει, έπειτα από μια διετία, αφού στο Βερολίνο το 2015 ήταν πικρή η εμπειρία για τους παίκτες του Αλέγκρι.

Η εκπληκτική Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ ξεπέρασε το εμπόδιο των Μάντσεστερ Σίτι και Μπορούσια Ντόρτμουντ στη νοκ-άουτ φάση του θεσμού για φέτος, έχει... on fire τον τρομερό, Κιλιάν Μπαπέ και κυνηγάει το δικό της όνειρο, έχοντας φτάσει μέχρι και τους «4».

Τα πρώτα ματς διεξάγονται 2/3 Μαΐου σε «Σαντιάγο Μπερναμπέου» και Πριγκηπάτο, μια εβδομάδα αργότερα οι επαναληπτικοί.

Στις 3 Ιουνίου ο τελικός στο Κάρντιφ, τυπικά γηπεδούχος η νικήτρια ομάδα από το ζευγάρι Μονακό – Γιουβέντους.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα