Νέα μηνύματα από Μαρινάκη προς τους παίκτες

Νέα μηνύματα από Μαρινάκη προς τους παίκτες

Gazzetta team
Νέα μηνύματα από Μαρινάκη προς τους παίκτες

bet365

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε ξανά στο πλευρό των παικτών για να περάσει τα... μηνύματά του ενόψει της συνέχειας. Τα είπε και με ποδοσφαιριστές και με προπονητικό επιτελείο, ενώ τόνισε ότι παρά του ότι ασχολείται με τη Νότιγχαμ δεν αφήνει τον Ολυμπιακό.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός βρέθηκε στον Ρέντη την Πέμπτη έχοντας... μηνύματα προς τους παίκτες και το τεχνικό τιμ. Ο κ. Μαρινάκης ήθελε να ξεκαθαρίσει πως το παν για την ομάδα είναι ο τίτλος του πρωταθλήματος και η κατάκτησή του και αξίωσε να τα δώσουν όλα και να δείξουν πόσο σέβονται τον Ολυμπιακό. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλησε να δείξει έτσι πως συνεχίζει να είναι δίπλα στην ομάδα. Οι τοποθετήσεις του είχαν στόχο την συσπείρωση αλλά ήταν και αυστηρές και για τις προπονήσεις και για τους αγώνες. Προφανώς και μία βασική στόχευση είναι η νίκη με ΠΑΣ και η διασφάλιση του πρωταθλήματος κάτι που φάνηκε και από αυτήν την προεδρική επίσκεψη που δεν ήταν προγραμματισμένη.

Ο κ. Μαρινάκης άλλωστε διαρκώς λέει πως η μεγάλη του αγάπη είναι ο Ολυμπιακός έχοντας ως στόχο να τον κάνει πιο ισχυρό και ανταγωνιστικό. Από μέρους του φάνηκε να δείχνει πως ήδη σχεδιάζεται η επόμενη ημέρα στην πειραϊκή ΠΑΕ και ότι οι παίκτες τώρα θα πρέπει να δείξουν και να αποδείξουν το εάν αξίζουν να είναι και του χρόνου στο Λιμάνι. Όπερ σημαίνει πως τους έθεσε ξανά προ των ευθυνών τους.
Ο ισχυρός άντρας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, σύμφωνα με τη «Live Sport», παραδέχτηκε μάλιστα ότι ασχολείται με τη Νότιγχαμ Φόρεστ - γεγονός που όμως όχι μόνο δεν επηρεάζει τους πρωταθλητές Ελλάδας αλλά αναμένεται να τους κάνει και πιο δυνατούς η εν λόγω συνεργασία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα