Σκέφτεται και Μάρτινς ο Λεμονής, προβληματισμός και για φορ

Σκέφτεται και Μάρτινς ο Λεμονής, προβληματισμός και για φορ

Ο Λεμονής είχε παρατηρήσεις και επισημάνσεις και την Πέμπτη προς τους παίκτες του ενώ στις δοκιμές του έδειξε και Μάρτινς για άξονα. Προβληματισμός για μία θέση στο κέντρο και για φορ.

Σκέφτεται και Μάρτινς ο Λεμονής, προβληματισμός και για φορ
Όπως έχουμε ήδη αναφέρει κάτω από τα γκολπόστ σύμφωνα με τις διάθεσεις του τεχνικού τιμ και τα όσα έχει δείξει θα είναι ο Καπίνο και τετράδα άμυνας με Φιγκέϊρας, Ντα Κόστα, Ρέτσο και Ντε Λα Μπέγια. Σχετικά με τον άξονα ο Λεμονής στις δοκιμές του και στην δουλειά που κάνει και μέσω γκρούπ έδειξε και Ρομαό με Καμπιάσο (σ.σ. που όπως τονίσαμε πριν όμως ο Αργεντίνος χτύπησε και αποχώρησε) και Καμπιάσο με Μάρτινς. Ο Ρομαό δείχνει ο ένας σίγουρος στο κέντρο.
 
Δεκάρι ο Φορτούνης, στα δύο άκρα της επίθεσης οι Μάριν και Σεμπά και φορ ο Ανσαριφάρντ (σ.σ. ο Ιρανός έδειχνε να έχει το προβάδισμα στις δοκιμές έναντι του Καρντόσο). Και για την θέση του στράικερ πάντως φαινόταν να υπάρχει προβληματισμός (σ.σ. πέραν της μίας θέσης στο κέντρο). Κάποιες πηγές ήθελαν τον Καρντόσο να πηγαίνει για βασικός με ΠΑΣ για να μπει στο αρχικό σχήμα με ΑΕΚ ο Καρίμ. Ο Έλληνας κόουτς πάντως είχε παρατηρήσεις και συστάσεις για τους παίκτες του και την Πέμπτη.

Best of internet