Το διεθνές τουρνουά ακαδημιών που έγινε Θεσμός

Gazzetta team
Το διεθνές τουρνουά ακαδημιών που έγινε Θεσμός

bet365

Η ομάδα της «YellowFields» ανακοινώνει επισήμως τη διεξαγωγή του 4ου διεθνούς ποδοσφαιρικού τουρνουά ακαδημιών Elite Neon Cup 2017, με την υποστήριξη της Βίκος Cola.

Το Elite Neon Cup, κρατώντας σταθερά τα πρωτεία της μεγαλύτερης διοργάνωσης ποδοσφαιρικού τουρνουά νέων στην Ελλάδα, φέτος στηρίζει τη συμμετοχή 13 διαφορετικών χωρών, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, ενώ, είναι έτοιμο να φιλοξενήσει μια ακόμα ηλικιακή κατηγορία ,Κ-11, παράλληλα, με την οποία ,θα συμμετάσχουν, όπως επιτυχώς συνέβη και τις προηγούμενες χρονιές ,οι κατηγορίες Κ-15 και Κ-13 . Οι ομάδες στην κατηγορία Κ-15 που θα συμμετάσχουν στη φετινή διοργάνωση και θα δώσουν την ευκαιρία στους νέους να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους είναι οι εξής: ΑΕΚ, Altinordu, Απόλλων Χαλανδρίου, Άρης, Ατρόμητος, Beirut FA, FC Tirana, Gabala, Hacken, Ηρακλής, Juniorul, Καλλιθέα, Krasnodar, Lyngby, Παναθηναϊκός, Πανιώνιος,Partizan.

Αντίστοιχα στην κατηγορία Κ-13 οι ακαδημίες που θα λάβουν μέρος περιλαμβάνουν:

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

ΑΕΚ, Altinordu, Απόλλων Σμύρνης, Arda, Άρης, Ατρόμητος, Beirut FA, Δόξα Άνοιξης, ΕΠΣ.ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ, FC Tirana, Kransodar, Lyngby , Nikki Coerver Academy, Olympic Sydney, Παναθηναϊκός, Πανιώνιος.

Ενώ στη νέα κατηγορία Κ-11 θα συμπεριληφθούν οι ακόλουθες ομάδες: ΑΕΚ, Ακαδημία Λάκη, ΑπόλλωνΣμύρνης, Ατρόμητος, Ηρακλής, Nikki Coerver Academy, Παθιακάκης, Πανιώνιος.

Το Βίκος Cola Elite Neon Cup 2017 θα πραγματοποιηθεί, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, στις Αθλητικές εγκαταστάσεις Παιανίας απο 20 έως 23 Απριλίου 2017 στην περιοχή Καρελλάς στο Κορωπί Αττικής. Το Elite Neon Cup ως ένα επιτυχημένο και παγιωμένο ,πλέον, εγχώριο αθλητικό γεγονός, έχει ως στόχο να εμφυσήσει στους νέους αθλητές την αξία του αθλητισμού , της ευγενούς άμιλλας, βοηθώντας τους να ανακαλύψουν και να αναδείξουν τις ανώτατες αθλητικές τους δεξιότητες. Ενώ, παράλληλα, συμβάλλει στην προώθηση της ελληνικής φιλοξενίας και του πολιτισμού μας, έχοντας οργανώσει μια πλήρη ξενάγηση στην Ακρόπολη. Την προσπάθεια αυτή στηρίζει ενεργά ,όπως και πέρυσι, ο μεγάλος ονομαστικός μας χορηγός Βίκος Cola, ενώ, μεταξύ των φετινών υποστηρικτών του τουρνουά, βρίσκονται εταιρείες, όπως η Sadia, Pizza Fan, Athlometrix και Football pro.

Χορηγός επικοινωνίας του Βίκος Cola Elite Neon Cup 2017 είναι και φέτος τα κανάλια NovaSports, που θα μεταδώσουν, επιλεγμένες αναμετρήσεις, κατά τη διάρκεια του τουρνουά, οι οποίες θα διατίθενται και σε Live streaming, για τους χρήστες του διαδικτύου, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της διοργάνωσης www.eliteneoncup.com.

Στην ιστοσελίδα μας, επίσης, μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες, σχετικά με τη διεξαγωγή των αγώνων ή τις ημερομηνίες των παιχνιδιών, καθώς και στις σελίδες μας στο Facebook και στο Twitter.

 

Τελευταία Νέα