Μιλιβόγεβιτς: «Ακόμη και όταν νικούσαμε, οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν ήταν χαρούμενοι»

Μιλιβόγεβιτς: «Ακόμη και όταν νικούσαμε, οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν ήταν χαρούμενοι»

Μιλιβόγεβιτς: «Ακόμη και όταν νικούσαμε, οι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν ήταν χαρούμενοι»

bet365

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς μιλώντας στον αγγλικό Τύπο για το προσεχές ματς με την Λίβερπουλ, αναφέρθηκε και στον Ολυμπιακό συγκρίνοντας τον με την Κρίσταλ Πάλας.

Με τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς στην ενδεκάδα η Κρίσταλ Πάλας είναι άλλη ομάδα! Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έχει μονιμοποιηθεί στο αρχικό σχήμα των Λονδρέζων έχοντας δείξει ήδη τα διαπιστευτήρια του.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Με αφορμή την κυριακάτικη αναμέτρηση στο Άνφιλντ, ο Μιλιβόγεβιτς μίλησε στο SkySports για την καριέρα του στον Ολυμπιακό και τις διαφορές που έχει συναντήσει μέχρι στιγμής στην Premier League.

«Ήθελα να κάνω ένα βήμα παίζοντας στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Όταν είδα την ομάδα είπα πως 'θέλω να παίξω με αυτούς τους παίκτες'. Είμαι σίγουρος πως δεν θα υποβιβαστούμε. Νομίζω πως πήρα μια σωστή απόφαση.

'Επαιξα στον Ολυμπιακό που είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα. Ήταν δύσκολο γιατί η πίεση είναι μεγάλη. Πολύ μεγάλη. Σε κάθε ματς πρέπει να κερδίζεις και ακόμα και όταν συμβαίνει αυτό με 1-0 ή 2-1 το 60% των οπαδών δεν είναι χαρούμενοι λόγω της εμφάνισης.

Εδώ είναι διαφορετικά γιατί πρόκειται για μια διαφορετική μάχη. Είναι μια μάχη να μείνεις στην κατηγορία και να παίζεις κάθε εβδομάδα απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους. Αυτή είναι η διαφορά μεταξύ της Premier League και του Ολυμπιακού.

Εκεί είχαμε 60-70 κατοχή της μπάλας, αλλά εδώ είναι διαφορετικά. Η οργάνωση του πρωταθλήματος είναι διαφορετική, τα στάδια, τα γήπεδα, η ταχύτητα του πρωταθλήματος. Πολλές ομάδες έχουν δυνατούς παίκτες με ταχύτητα».

Ο «Μίλι» συνέστησε ψυχραιμία στους συμπαίκτες του αναφορικά με το ματς κόντρα στη Λίβερπουλ ενώ στάθηκε και στο ιστορικό «Άνφιλντ».

«Πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι και ήρεμοι διότι η Λίβερπουλ είναι πολύ δυνατή ομάδα, ειδικά στο Άνφιλντ

Όταν ήμουν παιδί το όνειρο μου ήταν να έρθω στην Αγγλία για να αγωνιστώ στην Πρέμιερ Λιγκ. Όλοι γνωρίζουν πως το Άνφιλντ είναι κάτι ξεχωριστό, λόγω της ατμόσφαιρας αλλά και γιατί η Λίβερπουλ έχει μεγάλη ιστορία. Θα είναι υπέροχο να παίξω εκεί».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα