Απολογήθηκε ο Λέτο για το επεισόδιο με Μάνταλο

Απολογήθηκε ο Λέτο για το επεισόδιο με Μάνταλο

Gazzetta team
Απολογήθηκε ο Λέτο για το επεισόδιο με Μάνταλο

bet365

Ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός παραδέχθηκε το φτύσιμο του Λέτο στον Μάνταλο, λέγοντας οτι τέτοια περιστατικά παρατηρούνται συχνά στα γήπεδα.

Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης του Σεμπάστιαν Λέτο για το φτύσιμό του στον Πέτρο Μάνταλο, μετά το τρίτο γκολ του Παναθηναϊκού στο ματς με την ΑΕΚ.

Ο Αργεντίνος δεν έδωσε το παρών στην εκδίκαση και για λογαριασμό του το παρών έδωσε ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ, Γιάννης Κάρμης, αναγνωρίζοντας το συμβάν. Τόνισε όμως οτι αυτά συμβαίνουν κατά την διάρκεια των ματς και πως αν ο διαιτητές σφύριζαν τα πάντα, τα ματς θα τελείωναν με τις ομάδες να έχουν μείνει με 7 παίκτες.

Μάλιστα, από τον αθλητικό δικαστή ζητήθηκε η απόφαση να ληφθεί από διαφορετική παράγραφο και όχι από αυτή που έγινε η κλήση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα