Το... σβήνει η Γιουνάιτεντ, περνάει η Μπεσίκτας

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Το... σβήνει η Γιουνάιτεντ, περνάει η Μπεσίκτας

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα τσεκάρει και τις αναμετρήσεις των προημιτελικών του Γιουρόπα Λιγκ και στηρίζεται σε Μουρίνιο και... τουρκική ατμόσφαιρα!

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες αποδόσεις (21+).

Καλησπέρα φίλοι μου καλοί!

Με παιχνίδι νωρίς την προσεχή Κυριακή και έπειτα από το ντέρμπι με την Τσέλσι όπου κυριάρχησε, έχοντας μάλιστα για σήμερα και το εκτός έδρας γκολ απέναντι στην Άντερλεχτ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μου φαίνεται ότι δεν πρόκειται να... σκιστεί και πολύ για να σιγουρέψει την πρόκριση.

Έκανε διαχείριση και απέναντι στη Ροστόφ στον περασμένο γύρο, ενώ, πολύ δύσκολα θα χάσει το εισιτήριο για τα ημιτελικά. Στα 9 από τα τελευταία 11 εντός έδρας παιχνίδια της, οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ δεν έχουν δει περισσότερα από τρία γκολ, το σύνολο του Μουρίνιο έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του στα 9 από τα 12 τελευταία παιχνίδια στο «Ολντ Τράφορντ» και η απόδοση για το Under 2,5 τέρματα στο αποψινό παιχνίδι βρίσκεται στο 2,30.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον έχει και το ματς της Μπεσίκτας με τη Λιόν στην Τουρκία. Έπειτα από τα όσα άσχημα συνέβησαν στο πρώτο παιχνίδι στη Γαλλία και τη νίκη που πήραν οι «λιονέ» με δύο γκολ στο φινάλε για το 2-1, οι Τούρκοι ξέρουν ότι για να έχει τύχη η ομάδα τους, θα πρέπει να δημιουργήσουν τρομερά εχθρική ατμόσφαιρα στην Πόλη. Με δέκα νίκες και τρεις ισοπαλίες σε 13 αναμετρήσεις σε πρωτάθλημα κι Ευρώπη την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, οι φίλοι της Μπεσίκτας ξέρουν ότι μπορούν να κάνουν το «φρούριό» τους να πιάσει τόπο και σήμερα. Μονάχα δύο τα θετικά αποτελέσματα των Γάλλων σε δέκα εκτός έδρας ματς, στο 3,25 η πρόκριση των γηπεδούχων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα