Δίωξη στον Σεμπά για το χτύπημα στον Αραούχο

Νίκος Ρόλλας
Δίωξη στον Σεμπά για το χτύπημα στον Αραούχο

bet365

Πειθαρχική δίωξη στον Σεμπά για το χτύπημα στον Αραούχο στον πρώτο ημιτελικό ανάμεσα στον Ολυτμπιακό και την ΑΕΚ, ασκήθηκε από τον Στέφανο Μπαξεβάνη.

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες αποδόσεις (21+).

Σε περιπέτειες μπήκε ο Σεμπά μετά το χτύπημά του εκτός φάσης στον Αραούχο, δευτερόλεπτα μετά το γκολ που διαμόρφωσε το 2-1 στον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Σε βάρος του Βραζιλιάνου ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη από τον αναπληρωτή υπεύθυνο, Στέφανο-Κωνσταντίνο Μπαξεβάνη και πλέον κινδυνεύει με ποινή δύο αγωνιστικών, καθώς έχει κληθεί για βάναυση συμπεριφορά και όχι απόπειρα βιοπραγίας.

Αναλυτικά: «Σας ενημερώνουμε ότι ο αναπληρωτής υπεύθυνος άσκησης πειθαρχικής δίωξης, Στέφανος-Κωνσταντίνος Μπαξεβάνης, άσκησε δίωξη εις βάρος του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Ολυμπιακός Sebastiao de Freitas Couto Junior, για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3παρ. 2 εδ. γ΄, 10 παρ. 1 περ. β και παρ. 6 περ στ΄. στοιχ. β΄, 34 παρ. 2 περ. α΄ στοιχ. ιι΄, 35 παρ. 1 στοιχ. iv του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (ημιτελικός αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας Ολυμπιακός-ΑΕΚ)».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα