Μικρό αβαντάζ, ουδείς σίγουρος στο Γιουρόπα Λιγκ!

Κώστας Ζάλιαρης
Μικρό αβαντάζ, ουδείς σίγουρος στο Γιουρόπα Λιγκ!

bet365

Ακόμα κι ο Άγιαξ που πήρε «καθαρό» σκορ από το πρώτο του παιχνίδι με τη Σάλκε στα προημιτελικά, δεν μπορεί να θεωρήσει δεδομένη την παρουσία του στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Απόψε οι κρίσιμοι επαναληπτικοί...

Μάντσεστερ Γ. – Αντερλεχτ με επιστροφή, αν ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ανοίξει το σκορ (21+).

Με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχει φύγει από το Βέλγιο και την πρώτη αναμέτρηση με την Άντερλεχτ έχοντας τουλάχιστον το εκτός έδρας γκολ από το ισόπαλο 1-1, ώστε να διαχειριστεί την κατάσταση πλέον στο «Ολντ Τράφορντ» για την πρόκριση, στα υπόλοιπα... ζορίζει το πράγμα.

Ο Άγιαξ, ναι μεν επικράτησε 2-0 της Σάλκε στο Άμστερνταμ πριν από μια εβδομάδα, όμως, μακριά από το «σπίτι» του, συνηθίζει να δυσκολεύεται. Μόλις μια νίκη, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα μετρά η ομάδα του Βάιντσιερλ, φέτος στο Γιουρόπα Λιγκ στις εξορμήσεις τους, αντιμετωπίζοντας τους «βασιλικούς μπλε» που είναι αήττητοι μπροστά στο κοινό τους και μάλιστα, το στοιχείο που κάνει τρομερά ενδιαφέρουσα τη μεταξύ τους, δεύτερη αναμέτρηση, είναι πως η γερμανική ομάδα, έχει πάρει νίκη με τρία γκολ διαφορά στα τελευταία ισάριθμα ματς με Ολλανδούς!

Εξαιρετικά δύσκολο θα είναι και το παιχνίδι της Λιόν στην Τουρκία κόντρα στη Μπεσίκτας. Με την πρώτη τους κόντρα να έχει στιγματιστεί από εκτεταμένα επεισόδια στο γήπεδο και «ντου» οπαδών, η γαλλική ομάδα έχει μεν το θετικό αποτέλεσμα με το 2-1, όμως είναι εντελώς άλλη υπόθεση το ματς επί τουρκικού εδάφους με τη... διαολεμένη ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί.

Η Θέλτα ταξίδεψε στο Βέλγιο για τη ρεβάνς με τη Γκενκ, μετά την εντός έδρας νίκη με σκορ 3-2 στο πρώτο παιχνίδι. Προβληματίζουν τους Ισπανούς τα δύο γκολ που δέχθηκαν στην έδρα τους, όμως έχουν τρεις διαδοχικές νίκες μακριά από το κοινό τους στα ευρωπαϊκά τους ματς. Κανείς από τους δύο συλλόγους δεν έχει βρεθεί ποτέ ξανά στην ιστορία του στα ημιτελικά διοργάνωσης της UEFA...

Το πρόγραμμα (22:05):

Μπεσίκτας – Λιόν

Σάλκε – Άγιαξ

Γκενκ – Θέλτα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άντερλεχτ

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα