Λεμονής: «Όποιος δεν το πιστεύει δεν... έρχεται»!

Gazzetta team
Λεμονής: «Όποιος δεν το πιστεύει δεν... έρχεται»!

bet365

Ο Λεμονής παρότι έχει το μυαλό του και αυτός κυρίως σε ΠΑΣ κοιτάζει με ατάκες του ανεβάζει τους... σφυγμούς των παικτών του για ΑΕΚ. Ζητάει επίσης επιθετική αποτελεσματικότητα!

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Μάντσεστερ Γ. - Αντερλεχτ (21+).

Ο Λεμονής κάνει ουσιαστικά προετοιμασία σε διπλό... ταμπλό. Από την μία ο ΠΑΣ και από την άλλη η ΑΕΚ με στόχο να κάνει τους παίκτες του να... εκνευριστούν όπως λέει ο ίδιος και να δούνε με άλλο μάτι τη ρεβάνς.

Εκτός από τα γκολ που δέχθηκε ο Ολυμπιακός με ΑΕΚ τα οποία έλεγε... φτηνά, δούλεψε πολύ σε στατικές φάσεις αλλά και σε τελειώματα ακόμα και εκτός προγράμματος προπόνησης. Ο έμπειρος τεχνικός αξίωνε εκτός των άλλων μεγαλύτερη επιθετική αποτελεσματικότητα.

«Όποιος δεν το πιστεύει δεν... έρχεται στο ΟΑΚΑ! Πιστέψτε το όλοι ότι μπορούμε και μετά το ΠΑΣ πάμε να πάρουμε τη ρεβάνς με την ΑΕΚ και να περάσουμε στον τελικό», λέει και ξαναλέει προς τους παίκτες του ο Έλληνας κόουτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα