Φίλοι Κατσουράνη vs Παναχαϊκή

Gazzetta team
Φίλοι Κατσουράνη vs Παναχαϊκή

bet365

Η Παναχαϊκή αντιμετώπισε τους Φίλους Κατσουράνη, που αποτελούταν κυρίως από ποδοσφαιριστές της Εθνικής που κατάκτησε το EURO 2004 σε φιλική αναμέτρηση, με τα έσοδα να πηγαίνουν στα ιδρύματα της πόλης.

Μόνο και μόνο που βρέθηκαν στο γήπεδο παίκτες όπως ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο Γιώργος Καραγκούνης, ο Αγγελος Μπασινάς, ο Ντέμης Νικολαϊδης (με πολιτικά), ο Αντώνης Νικοπολίδης ήταν αρκετό για να μαζέψει κόσμο το γήπεδο της Παναχαϊκής.

Ο Κώστας Κατσουράνης μάζεψε τους... φίλους του. Και τι... φίλοι. Οτι καλύτερο έχει περάσει από το ελληνικό ποδόσφαιρο από το 2000 και μετά. Ποδοσφαιριστές που μας χάρισαν το Euro το 2004 αλλά και παίκτες που έγραψαν την δική τους ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Οι 3.000 Πατρινοί που βρέθηκαν στο γήπεδο της Αγυιάς είδαν την ομάδα της πόλης με επικρατεί με 3-2 των Ελλήνων πρώην διεθνών ποδοσφαιριστών.

Η Παναχαϊκή άνοιξε το σκορ με τον Μπιτσάκο, για να ισοφαριστεί από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπασινά, που κέρδισε ο Καφές. Οι Πατρινοί έφτασαν στο 3-1 με τέρματα των Σπανού και Μαστραντωνάκη, με τον Γεωργιάδη να διαμορφώνει το τελικό 3-2.

Ολα τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν θα μοιραστούν σε ιδρύματα της Πάτρας με τους περισσότερους παλαίμαχους ωστόσο να κάνουν... παράπονα για την διεξαγωγή του ματς μετά το φαγοπότι του Πάσχα!

Οι συνθέσεις
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ:
Βρονταράς, Βλάχος, Πολίμος, Γκίνο, Παπαδόπουλος, Λουμπαρδέας, Στεργίδης, Φωτάκης, Ελευθεριάδης, Κωνσταντινίδης, Σιαλμάς.
Αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο οι: Σπανός, Αργυρόπουλος, Μαστραντωνάκης, Μπιτσάκος, Γεωργαντόπουλος, Κωνσταντανόπουλος.

ΦΙΛΟΙ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ: Νικοπολίδης (31' Χαλκιάς - 51' Κατεργιαννάκης), Σεϊταρίδης, Γκούμας, Κυργιάκος, Φύσσας, Μπασινάς, Ζαγοράκης, Κατσουράνης, Καφές, Τσιάρτας, Λυμπερόπουλος.
Αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο οι: Γεωργιάδης, Βρύζας, Καραγκούνης, Καφές, Λάκης, Δέλλας

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα