Νέος κανονισμός διαιτησίας, η καταγγελία και επόμενες επαφές...

Gazzetta team
Νέος κανονισμός διαιτησίας, η καταγγελία και επόμενες επαφές...

bet365

Από την ΕΠΟ προκύπτει πως ο νέος κανονισμός διαιτησίας είναι έτοιμος. Αναμονή για ενημέρωση για την καταγγελία του Ολυμπιακού και νέες συζητήσεις με το Υφυπουργείο Αθλητισμού.

Στην ελληνική Ομοσπονδία εξακολουθούν να δουλεύουν πάνω στις αλλαγές περί κανονισμών, καταστατικού και ότι άλλο χρειάζεται.

Στο πλαίσιο αυτό προκύπτει πως ο νέος κανονισμός διαιτησίας είναι έτοιμος και πρόκειται να παραδοθεί άμεσα. Πέραν τούτου στην ΕΠΟ έχουν ζητήσει και περιμένουν ενημέρωση από FIFA και UEFA για τις καταγγελίες της ΠΑΕ Ολυμπιακός και τα όσα αναφέρονται για να τοποθετηθούν ή να δράσουν ανάλογα.

Όσο για την καταγγελία της ΑΕΚ για τον Σεμπά έχει ήδη πρωτοκολληθεί και θα πάει στον αρμόδιο εισαγγελέα. Μέχρι τις 3 το μεσημέρι της Τετάρτης όπου δούλευε το τμήμα πρωτόκολλου της ΕΠΟ δεν είχε φτάσει αντίστοιχα καταγγελία του Ολυμπιακού για Βράνιες.

Επιπλέον το πλάνο είναι την ερχόμενη εβδομάδα να γίνει μία νέα συνάντηση της ΠΔΕ / ΕΠΟ με την ηγεσία του Υφυπουργείου Αθλητισμού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα