Διαιτησία: τι έγινε σε 10 παιχνίδια, μόνο σε 1,5 μήνα…

Διαιτησία: τι έγινε σε 10 παιχνίδια, μόνο σε 1,5 μήνα…

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος καταγράφει μέσα από το blog του στο gazzetta τα διαιτητικά πεπραγμένα μόλις τον τελευταίο ενάμιση μήνα.

Ρίξτε μία ματιά στο τι έχει γίνει εδώ κι ενάμιση στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο με τις αποφάσεις της διαιτησίας. Και δεν πάω πιο πίσω. Μόνο εδώ κι ενάμιση μήνα.

26 Φεβρουαρίου. Ηρακλής-ΠΑΟΚ (1-1). Ο ΠΑΟΚ προηγείται με γκολ δύο μέτρα οφσάϊντ. Ο επόπτης Καραβασίλης δεν έχει ξαναοριστεί.

1 Μαρτίου ΑΕΚ-Πλατανιάς (3-0). Η ΑΕΚ ανοίγει το σκορ με πέναλτι από το 13’. Στην ίδια φάση αποβάλλεται αμυντικός του Πλατανιά, άδικα κατά κοινή ομολογία. Παραπέμφθηκε ο Σιδηρόπουλος.

2 Μαρτίου Ατρόμητος-Ολυμπιακός (1-2). Ο Ατρόμητος ανοίγει το σκορ με γκολ δύο μέτρα οφσάϊντ, με το αποτέλεσμα στο 0-0. Ο επόπτης Κωστάρας δεν έχει ξαναοριστεί.

12 Μαρτίου ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (3-0). Ο ΠΑΟΚ με απόφαση του Παπαπέτρου μένει με 10 παίκτες από το 53’, λόγω αποβολής, με το σκορ στο 1-0…

18 Μαρτίου Ατρόμητος-ΑΕΚ (0-1). Ακυρώνεται στο 80’ κανονικότατο γκολ του Ατρόμητου, με το σκορ στο 0-1. Ο επόπτης Μπετσόγλου δεν έχει ξαναοριστεί.

19 Μαρτίου ΠΑΟΚ-Πανιώνιος (1-0). Ο Πανιώνιος με απόφαση του Στυλιαρά μένει με 10 παίκτες από το 77’, λόγω αποβολής, με το αποτέλεσμα στο 0-0…

2 Απριλίου ΑΕΚ-Παναθηναϊκός (2-3). Η ΑΕΚ μειώνει με αμφισβητούμενο πέναλτι κι ισοφαρίζει με γκολ από οριακή θέση οφσάϊντ. Ο Παπαδόπουλος κι ο επόπτης Μερκενίδης δεν έχουν έκτοτε οριστεί.

6 Απριλίου Παναθηναϊκός-Πανιώνιος (1-0). Το μοναδικό γκολ με πέναλτι-φάντασμα στο 74’. Παραπέμφθηκε ο Γκράνας.

9 Απριλίου Λεβαδειακός-Ολυμπιακός (1-1). Δεν δίνεται πέναλτι σε…χάντμπολ αμυντικού του Λεβαδειακού, με το σκορ στο 1-0. Παραπέμφθηκε ο Κιοτζένης.

13 Απριλίου Ολυμπιακός-ΑΕΚ (1-2). Άκυρο το νικητήριο γκολ από χέρι του Πατίτο στο 64’. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ παραπέμφθηκαν Παπαπέτρου και Κύζας.

Είναι 10 παιχνίδια, μέσα σε μόλις ενάμιση μήνα. Σχεδόν όλα καθορίστηκαν, σε μεγαλύτερο η, μικρότερο βαθμό, από τις διαιτητικές αποφάσεις, όπως φαίνεται άλλωστε κι από τις τιμωρίες και τις παραπομπές. Πρωτίστως ο Ολυμπιακός, αλλά κι ο Πανιώνιος, συμπτωματικά (;), ήταν οι αδικημένοι στα πέντε από τα δέκα παιχνίδια…

Ποιοι ωφελήθηκαν, απόλυτα, περισσότερο η, λιγότερο, από τις διαιτητικές αποφάσεις, είναι, ας το πούμε έτσι, στην...κρίση του καθενός.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.