Κλείνει την εξέδρα και ψάχνει τους δράστες η Μπαστιά

Gazzetta team
Κλείνει την εξέδρα και ψάχνει τους δράστες η Μπαστιά

bet365

Η Μπαστιά ανακοίνωσε ότι η εξέδρα, από την οποία ξεκίνησαν τα επεισόδια στο ματς με την Λυών, θα κλείνει και να ανακατασκευαστεί, ενώ θα τιμωρήσει τους δράστες με απαγόρευση εισόδου.

Τα σοβαρά επεισόδια στην Κορσική στο ματς με την Λυών οδήγησαν στη διακοπή του αγώνα. Η διοίκηση της Μπαστιά αποφάσισε να λάβει δραστικά μέτρα, προκειμένου να μην ξαναδούμε ανάλογες εικόνες. Έτσι, με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι η εξέδρα Jojo-Petrignani, από την οποία ξεκίνησαν τα επεισόδια, θα κλείσει για το προσεχές διάστημα, πριν ξεκινήσουν οι εργασίες, ώστε να καταστεί απολύτως ασφαλής.

Επίσης, τόνισε ότι όσοι από τους δράστες ταυτοποιηθούν, θα τους απαγορευθεί η είσοδος για το μέγιστο διάστημα που προβλέπει ο νόμος, ενώ θα τους κατατεθεί και η προβλεπόμενη μήνυση. «Η Μπαστιά και οι οπαδοί της αρνούνται να κρατηθούν δέσμιοι από μία μειονότητα ανθρώπων και θα παλέψει, ώστε να διατηρήσει τις αρχές του συλλόγου και τη θέση του ανάμεσα στην ελίτ», καταλήγει η ανακοίνωση.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα