Παραδόθηκε ο υπαίτιος που οδήγησε στον θάνατο τον οπαδό της Μπελγράνο

Κώστας Ζάλιαρης
Παραδόθηκε ο υπαίτιος που οδήγησε στον θάνατο τον οπαδό της Μπελγράνο

bet365

Στην Αστυνομία παραδόθηκε ο υπαίτιος για τον τραγικό θάνατο του οπαδού της Μπελγράνο που έτρεχε να σωθεί και έπεσε από την εξέδρα, υποκύπτοντας στα τραύματά του...

Πρόκειται για τον Όσκαρ Σαπίτο Γκόμες, ο οποίος εντόπισε τον Εμάνουελ Μπάλμπο στο γήπεδο της Μπελγράνο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Ταγέρες και άρχισε να φωνάζει προς τους υπόλοιπους οπαδούς πως εκείνος ήταν μεταμφιεσμένος υποστηρικτής της αντίπαλης ομάδας και είχε τατουάζ στο μπράτσο του.

Ο Μπάλμπο, τρέχοντας για να διαφύγει, δέχθηκε αρκετά χτυπήματα και έπεσε από ύψος 5 μέτρων στο κενό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Από το απόγευμα της Δευτέρας, ο υπαίτιος για τον θάνατο του Μπάλμπο, Όσκαρ Γκόμες, έχει παραδοθεί στην Αστυνομία, η οποία, μαζί με τη δική του, έχει πραγματοποιήσει συνολικά έξι συλλήψεις για το τραγικό περιστατικό...

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, πάντως, ανέφερε: «Ο Όσκαρ Σαπίτο είναι αθώος, δεν έχει καμία σχέση με τον θάνατο του Μπάλμπο και γι' αυτό εμφανίστηκε στην Αστυνομία, ώστε να αποδείξει ότι δεν έχει εμπλακεί στο περιστατικό και είναι αθώος».

 

Τελευταία Νέα