Ονειρεύεται Εθνική Ελλάδας ο Βιγιαφάνιες!

Ονειρεύεται Εθνική Ελλάδας ο Βιγιαφάνιες!

Gazzetta team
Ονειρεύεται Εθνική Ελλάδας ο Βιγιαφάνιες!

bet365

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες μίλησε για την προοπτική του να ακολουθήσει το δρόμο του Ζέκα και να φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας, δηλώνοντας αισιόδοξος.

Ο Κάρλος Ζέκα πήρε την υπηκοότητα και έκανε ντεμπούτο με την «γαλανόλευκη» και ανάλογες προσδοκίες έχει και ο Αργεντινός συμπαίκτης του στον Παναθηναϊκό! Ο Λούκας Βιγιαφάνιες μιλώντας στην κάμερα της Nova ξεκαθάρισε ότι δεν έχει μιλήσει ακόμα με τον Σκίμπε, αλλά τόνισε πως αν βοηθήσουν οι άνθρωποι που μπορούν, τότε ο δρόμος θα ανοίξει! Άλλωστε, οι προσπάθειές του για απόκτηση ελληνικής υπηκοότητας έχουν ήδη ξεκινήσει.

«Πραγματικά αισθάνομαι πολύ χαρούμενος, γιατί ο Ζέκα πήρε την υπηκοότητα. Είναι κάτι που ήθελε πολύ και το άξιζε. Ήθελε και ο ίδιος να εκπροσωπήσει την Ελλάδα μέσω της Εθνικής ομάδας. Μια χώρα την οποία και εκείνος και εγώ, αγαπάμε πολύ. Από την πλευρά μου, ακόμα αναμένω και από εκεί και πέρα περιμένω να εξελιχθούν τα πράγματα και να γίνουν όπως πρέπει. Ελπίζω κι εγώ να έχω την ίδια τύχη », δήλωσε αρχικά ο παίκτης του Παναθηναϊκού.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Όσον αφορά την πιθανότητα της Εθνικής, υποστήριξε: «Με τον κ. Σκίμπε δεν έχω μιλήσει άμεσα, όμως άκουσα τις δηλώσεις που είχε κάνει, ότι και εκείνος προσβλέπει να είμαι κι εγώ μαζί τους. Δυνατότητες υπάρχουν και νομίζω ότι αν βοηθήσουν οι άνθρωποι που μπορούν να βοηθήσουν, τότε θα ανοίξει ο δρόμος. Πάντως υπάρχουν οι δυνατότητες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα