Ετσι μειώνεται η ποινή του Μέσι

Ετσι μειώνεται η ποινή του Μέσι

Ετσι μειώνεται η ποινή του Μέσι

bet365

Η FIFA θα μειώσει την ποινή του Λιονέλ Μέσι από 4 αγωνιστικές σε 2 αν ο Αργεντινός παρουσιαστεί σε ακρόαση στην Ελβετία, όπως προκύπτει από τον τοπικό Τύπο.

Ο σταρ της Μπαρτσελόνα τιμωρήθηκε με ποινή τεσσάρων αγωνιστικών ύστερα από τα όσα είπε στον βοηθό του αγώνα Αργεντινή - Χιλή για προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου και ήδη έχει εκτίσει την πρώτη, κόντρα στην Βολιβία, ενώ απομένουν οι αγώνες με Ουρουγουάη, Βενεζουέλα, Περού, στους οποίους, με τα τωρινά δεδομένα, θα μείνει έξω. Οπως προκύπτει από την La Nacion «η FIFA θέλει ο Μέσι να πατήσει ελβετικό έδαφος και να βγάλει μια φωτογραφία στα κεντρικά γραφεία της». Να δείξει δηλαδή ότι σεβάστηκε την παγκόσμια ομοσπονδία και έδωσε το «παρών» και η εφημερίδα γράφει ότι «αν αυτό συμβεί, η τιμωρία θα μειωθεί στο μισό». Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας της Αργεντινής, Κλαούδιο Τάπια, δήλωσε. «Στόχος ήταν να πείσουμε τον Μέσι να πάρει ιδιωτικό αεροπλάνο και να παρουσιαστεί στην FIFA, χρειαζόμαστε να μειωθεί η ποινή».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα