Τσάβι: «Θα έπαιρνα πίσω στη Μπάρτσα τον Ντάνι Άλβες»

Τσάβι: «Θα έπαιρνα πίσω στη Μπάρτσα τον Ντάνι Άλβες»

Gazzetta team
Τσάβι: «Θα έπαιρνα πίσω στη Μπάρτσα τον Ντάνι Άλβες»

bet365

Ο Τσάβι παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στην οποία αποθέωσε τον Ντάνι Άλβες και χαρακτήρισε τον Βεράτι ιδανικό για τη Μπαρτσελόνα.

Ο «εγκέφαλος» που εκτόξευσε την Μπάρτσα στην εποχή Γκουαρδιόλα μίλησε στο goal.com και τόνισε ότι θα έπαιρνε πίσω στην Καταλονία τον Ντάνι Άλβες: «Προφανώς θα τον έφερνα πίσω. Εκείνος αποφάσισε να φύγει, αλλά για εμένα είναι ο καλύτερος δεξιός αμυντικός στον κόσμο και λείπει πολύ στη Μπάρτσα», είπε αρχικά, για να προσθέσει: «Ο Βεράτι θα ήταν ιδανικός για τη Μπαρτσελόνα. Ο Ράκιτιτς εμφανώς κάνει πολύ καλή δουλειά, νομίζω ότι έχει προσαρμοστεί πολύ καλά στο ποδόσφαιρο της ομάδας. Ίσως κάνει περισσότερη "βρώμικη" δουλειά, την οποία ο κόσμος δεν αξιολογεί σωστά. Αλλά ναι, ο Βεράτι πιστεύω έχει ό,τι χρειάζεται για να παίξει στη Μπαρτσελόνα, χωρίς καμία αμφιβολία».

Παράλληλα, χαρακτήρισε τον Ντιμπάλα που σκόραρε δις κατά της πρώην ομάδας του ως τον πιο ταλαντούχο παίκτη της Γιουβέντους και πρόσθεσε: «Ο Ντιμπάλα είναι μια πολύ καλή επιλογή για το μέλλον. Αλλά είναι δύσκολο, γιατί η Μπαρτσελόνα έχει αυτή τη στιγμή στην επίθεση τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο και είναι δύσκολο να βελτιώσεις την αρχική της 11άδα».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα