Στήριξη σε Μοντέλα και προτεραιότητα το μέλλον του Ντοναρούμα!

Στήριξη σε Μοντέλα και προτεραιότητα το μέλλον του Ντοναρούμα!

Στήριξη σε Μοντέλα και προτεραιότητα το μέλλον του Ντοναρούμα!

bet365

Η Μίλαν έχει περάσει επίσημα στην εποχή του Γιονγκόνγκ Λι, ο οποίος έχει ήδη σχεδιάσει το μέλλον της ομάδας το οποίο θα βασιστεί πάνω στον Μοντέλα και τον Ντοναρούμα, ώστε να έρθει η επιστροφή στο Champions League το συντομότερο δυνατόν!

Ο νέος ιδιοκτήτης των «ροσονέρι», Γιονγκόνγκ Λι, στην επίσημη παρουσίασή του μετά την ολοκλήρωση της αγοραπωλησίας του συλλόγου είπε ότι έχει για τεράστια ευθύνη. Στις προθέσεις του είναι να επαναφέρει το σύλλογο στο λαμπρό δρόμο των επιτυχιών και από τα λόγια του γενικού διευθυντή, Μάρκο Φασόνε έγιναν γνωστό οι πρωταρχικές κινήσεις του.

«Ο Βιτσέντσο έχει όλο το σεβασμό και τη στήριξή μας και τα έχει αυτά από τον Ιούνιο, όταν από κοινού αποφασίσαμε να τον προσλάβουμε ως τεχνικό της Μίλαν», είπε αρχικά ο Φασόνε, ο οποίος αναφέρθηκε και στον Τζίτζιο Ντοναρούμα που αποτελεί το μεγαλύτερο κεφάλαιο για το μέλλον του συλλόγου:

«Από την πλευρά μας, υπάρχει η επιθυμία να λύσουμε το θέμα σύντομα. Θέλουμε ο Ντοναρούμα να αποτελεί πυλώνα για το μέλλον μας. Αποτελεί σίγουρα μία από τις προτεραιότητές μας».

Όσο για το ποιος είναι ο στόχος της ομάδας; Ο Φασόνε στέλνει αισιόδοξα μηνύματα στους φίλους των «ροσονέρι»: «Έχουμε μερικές ιδέες. Το κλειδί είναι να κάτσουμε κάτω με τον προπονητή και να δουλέψουμε πάνω στην αγορά. Το μπάτζετ είναι σημαντικό. Από την αρχή, ο πρόεδρος, κύριος Χαν, δεν μου το έκρυψε ότι θέλει να "χτίσει" μία πολύ ανταγωνιστική και φιλόδοξη Μίλαν.

Θέλουμε να επιστρέψουμε στο Champions League το συντομότερο δυνατόν. Είναι πολύ σημαντικό για λόγους οικονομικούς, προβολής και κύρους».

 

SERIE A Τελευταία Νέα