Η θέση της Αστυνομίας για τα επεισόδια στο «Γ.Καραϊσκάκης»

Gazzetta team
Η θέση της Αστυνομίας για τα επεισόδια στο «Γ.Καραϊσκάκης»

bet365

Το gazzetta.gr αποκαλύπτει τη θέση την άποψη της ΕΛ.ΑΣ. για όσα έγιναν στην ημιτελικό. Αναφέρει προσπάθεια εισβολής ομάδας αγνώστων στη Μικτή Ζώνη του γηπέδου, τραυματισμό τεσσάρων αστυνομικών αλλά δεν διευκρινίζει εάν στην ένταση είχαν εμπλακεί ποδοσφαιριστές ή παράγοντες του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με τις Αρχές, αναφορικά με τα όσα εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Μ.Πέμπτης, λίγο μετά τη λήξη του πρώτου ημιτελικού του Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, κατά την αποχώρηση των δύο ομάδων από το «Γ.Καραϊσκάκης», διαπιστώθηκε ότι ομάδα περίπου 40 ατόμων χωρίς διακριτικά επιχείρησε να εισβάλλει στη Μικτή Ζώνη, στον εξωτερικό χώρο των αποδυτηρίων.

Εκεί βρισκόταν ήδη μια διμοιρία των ΥΜΕΤ. Επενέβη και δεύτερη διμοιρία και επικράτησε ένταση μεταξύ των ατόμων δίχως διακριτικά και των αστυνομικών.

Ο επικεφαλής των μέτρων τάξης δεν ήταν σε θέση να διευκρινίσει αν στα επεισόδια είχαν εμπλακεί παίκτες ή παράγοντες του Ολυμπιακού.

Από την Αστυνομία διευκρινίζεται ότι η επέμβαση των Αστυνομικών δυνάμεων έγινε για την προστασία των αποστολών των δύο ομάδων, του διαιτητικού τρίου και του παρατηρητή του αγώνα από τα συγκεκριμένα άτομα, τα οποία ήταν άσχετα με τον χώρο...

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, τραυματίστηκαν τέσσερις αστυνομικοί. Αυτό σημειώθηκε γύρω στις 21:35.

Ακολούθησε δεύτερος γύρος επεισοδίων εκτός γηπέδου, με οπαδούς και ΜΑΤ, όπου έγιναν πέντε προσαγωγές, οι οποίες μετατράπηκαν όλες σε συλλήψεις. Διευκρινίζεται ότι αναμένεται η αναφορά του επικεφαλής μέτρων τάξης του γηπέδου, καθώς επίσης το φύλλο αγώνα από τον διαιτητή και η έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας.

Ήδη βρίσκεται σ' εξέλιξη έρευνα από την ΕΛ.ΑΣ για περαιτέρω στοιχεία.

Μιχάλης Λαγάνης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα