Κυνηγάει τη μείωση της τιμωρίας του ο Μέσι

Κώστας Ζάλιαρης
Κυνηγάει τη μείωση της τιμωρίας του ο Μέσι

bet365

Στη Ζυρίχη, στα γραφεία της FIFA, θα βρεθεί μαζί με τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αργεντινής, ο Λιονέλ Μέσι, προκειμένου να κυνηγήσει την μείωση της ποινής που του έχει επιβληθεί για την εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Ο Αργεντινός αστέρας της Μπαρτσελόνα απουσίασε από το τελευταίο ματς της θητείας του Εντγάρδο Μπάουζα στην τεχνική ηγεσία της «αλμπισελέστε», απέναντι στη Βολιβία, αφού, του επιβλήθηκε τιμωρία τεσσάρων αγωνιστικών για ύβρη προς έναν εκ των βοηθών της αναμέτρηση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος κόντρα στη Χιλή.

Μαζί με τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας του, ο Μέσι αναμένεται να βρεθεί στις 4 Μαΐου στη Ζυρίχη ώστε να δώσει εξηγήσεις στη FIFA, να υπερασπιστεί τον εαυτό του και να προσπαθήσει να μειώσει την τιμωρία, την πρώτη αγωνιστική της οποίας έχει ήδη εκτίσει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα