Απαγγέλθηκε κατηγορία στον Σισέ για την υπόθεση Βαλμπουενά!

Κώστας Ζάλιαρης
Απαγγέλθηκε κατηγορία στον Σισέ για την υπόθεση Βαλμπουενά!

bet365

Από ύποπτος, ο Τζιμπρίλ Σισέ είναι κι επίσημα κατηγορούμενος για την υπόθεση του εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά! Επιβεβαιώνει ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού που όμως δηλώνει ότι δεν θα επιτρέψει ν' αμαυρωθεί η τιμή του!

Η «Le Parisien» μετέφερε το ρεπορτάζ για την κατηγορία που επιβαρύνει πλέον τον Σισέ και ο ποδοσφαιριστής θέλησε να ενημερώσει τους θαυμαστές του για την αληθή πληροφορία της εφημερίδας, τονίζοντας όμως ότι πρόκειται για κάτι το οποίο είναι φυσιολογική συνέχεια των νόμιμων διαδικασιών που λαμβάνουν χώρα.

Ο Γάλλος φορ είχε οδηγηθεί στο Αστυνομικό Τμήμα ως ύποπτος για την υπόθεση του εκβιασμού του Βαλμπουενά με ροζ βίντεο, τον Οκτώβριο του 2015, ενώ ο Καρίμ Μπενζεμά έχει ν' αντιμετωπίσει πολύ μεγαλύτερους μπελάδες, από τη στιγμή που φέρεται να είχε κύριο ρόλο στην προσπάθεια κυκλώματος ν' αποσπάσει σημαντικό ποσό από τον νυν άσο της Λυών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα