Ο Ντρογκμπά θέλει ξανά τον «μικρό του αδερφό» στην Τσέλσι!

Ο Ντρογκμπά θέλει ξανά τον «μικρό του αδερφό» στην Τσέλσι!

bet365

O Ντιντιέ Ντρογκμπά είναι υπέρ της επιστροφής του Ρομελού Λουκακού, τον οποίο στηρίζει από τα πρώτα του βήματα στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ (21+).

Σε κάθε του βήμα είναι εκεί. Πάντα, ό,τι κι αν κάνει ο Ρομελού Λουακού ο Ντρογκμπά είναι εκεί για να τον συμβουλέψει, να τον καθοδηγήσει .

Ο Ιβοριανός μίλησε για τον «μικρό του αδερφό», όπως χαρακτήρισε τον Βέλγο, τονίζοντας ότι μόνο καλό θα έκανε η επιστροφή του στην Τσέλσι.

«Αν έρθει στην Τσέλσι, θα είναι σπουδαίο για το σύλλογο», είπε ο Ντρογκμπά στο «Sky Sports» και συνέχισε:

«Γνωρίζει ήδη το "σπίτι" και πιστεύω ότι μπορεί να αποδείξει ότι μπορεί να πετύχει εκεί, δεν πήρε την ευκαιρία να το κάνει αυτό. Η Τσέλσι είναι ο σύλλογος που υποστηρίζει απ' όταν ήταν παιδί, οπότε γιατί όχι;

Θέλει να είναι ο καλύτερος και δουλεύει πολύ σκληρά γι αυτό. Πάντα τον προκαλώ. Όταν πετυχαίνει ένα γκολ, περιμένω απ' αυτόν να βάλει δύο. Έχουμε πολύ καλή σχέση. Είναι ο μικρός μου αδερφός. Είναι ένα πραγματικά καλό παιδί, ένας πολύ καλός παίκτης και ένας σπουδαίος άντρας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα