Φιλική νίκη και... καλό Πάσχα στον Παναθηναϊκό

Gazzetta team
Φιλική νίκη και... καλό Πάσχα στον Παναθηναϊκό

bet365

Οι «πράσινοι» έπαιξαν το φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με την Καλλιθέα το πρωί της Μ.Πέμπτης και επιστρέφουν πλέον στο Κορωπί για προπονήσεις από την επόμενη εβδομάδα.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ (21+).

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θέλησε να... κρατήσει στην τσίτα ορισμένους ποδοσφαιριστές του και γι' αυτό προγραμματίστηκε το ματς απέναντι στην Καλλιθέα στις εγκαταστάσεις του «τριφυλλιού».

Το σκορ άνοιξε στο 19' ο Ρινάλντι με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Βλαχοδήμου από αριστερά. Το 2-0 ήρθε στο 39ο λεπτό με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Βλαχοδήμος. Το τρίτο γκολ του Παναθηναϊκού σημειώθηκε στο 51' μετά από σέντρα του Χουχούμη και πλασέ του Ρινάλντι στο πρώτο δοκάρι. Η Καλλιθέα μείωσε το σκορ στο 54' με τον Τσίπρα που εκμεταλλεύτηκε ασυνεννοησία των αμυντικών του Τριφυλλιού. Η Καλλιθέα είχε δοκάρι στο 6' με πλασέ του Ουόρντεν.

Παναθηναϊκός: Στιλ (41' Κοτσόλης), Μέστο (41' Βέμερ), Τελάντερ, Ευαγγέλου, Χουχούμης, Μαρινάκης, Ρέις (41' Στάικος), Βλαχοδήμος Π., Χατζηγιοβάνης, Μπουμάλ, Ρινάλντι.

Καλλιθέα: Σταυριανός, Πινιώτης, Πάτας, Λεβέντης, Κατσικογιάννης, Σταματάκος, Συριόπουλος, Ντιακιτέ, Αλεξάντρε, Γουόρντεν, Τσίπρας. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Μπελής, Μάκο, Μπράμα, Κουιρουκίδης.

Όσοι έπαιξαν στον ημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ έκαναν αποθεραπεία.

Οι «πράσινοι» θ' απολαύσουν λίγες ελεύθερες μέρες και θα επιστρέψουν για προπονήσεις από Δευτέρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα