Κάνει Πάσχα... μόνος του ο Απόλλων!

Νίκος Μαρούδας
Κάνει Πάσχα... μόνος του ο Απόλλων!

bet365

Άνετο πέρασμα από το Μενίδι για τον Απόλλων Σμύρνη, που επικράτησε 0-2 και θα κάνει Πάσχα ολομόναχος στην κορυφή της Football League. Εύκολα 0-2 την Αναγέννηση Καρδίτσας, τα Τρίκαλα.

Αχαρναϊκός - Απόλλων Σμύρνης 0-2

Ο Απόλλων ήταν αυτός που μπήκε με όρεξη στον αγωνιστικό χώρο. Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ νωρίς στο ματς μιας και το πλασέ στην κίνηση από τον Ζέφερσον έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Χιώτη.

Οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη καλή τους στιγμή στο ματς, άνοιξαν το σκορ στο 14' με τον Σιατραβάνη να μην αστοχεί μέσα από την περιοχή. Οι παίκτες του Άκη Μάντζιου έλεγχαν απόλυτα τον ρυθμό και στο 34' ο Αλμπάνης με δυνατό σουτ, μέσα από την περιοχή, έκανε το 2-0 και παράλληλα πιο εύκολο το έργο της ομάδας του για το δεύτερο ημίχρονο.

Με το σκορ να είναι 2-0 για τον Απόλλωνα, οι πρωτοπόροι της Football League απλά έκαναν συντήρηση ενόψει συνέχειας.

Πέρα από ένα σουτ του Σιατραβάνη στην αρχή της επανάληψης, μέσα από την περιοχή που έφυγε ψηλά, δεν είδαμε τίποτα άλλο το αξιοσημείωτο μέχρι να λήξει το ματς. Ο Απόλλων έτσι συνέχισε την αήττητη, ξέφρενη πορεία του για τη Super League.

ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ (Γιώργος Μαραντάς): Ψύχος, Κυριαζόπουλος, Τσουβαλτσίδης, Σωτηράκος, Μεγαλοοικονόμου, Αναστασίου, Ζαχαρός, Πλαβούκος (75’ Μεζίνι), Ράνιελσον (46’ Λύρας), Τζέφερσον, Ντάγκρας (83’ Σιάννης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Άκης Μάντζιος): Χιώτης, Δεληζήσης, Μπαρτολίνι, Ντάσιος, Βαλεριάνος, Ομπόντο, Κονέ, Ρομάνο, Σιατραβάνης (84’ Τσιάρας), Αλμπάνης (90’ Περογαμβράκης), Πετρόπουλος (70’ Διαμαντόπουλος).

Αναγέννηση Καρδίτσας - Τρίκαλα 0-2

Συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις η ομάδα των Τρικάλων, που είχε ένα νέο εύκολο πέρασμα από την Καρδίτσα με 0-2. Τα Τρίκαλα, κατάφεραν να τελειώσουν από το πρώτο μέρος της υπόθεση νίκη και στο δεύτερο 45λεπτο είχαν το μυαλό τους στο Πάσχα...

Οι φιλοξενούμενοι, μπήκαν δυνατά στο πρώτο μέρος και κυριάρχησαν, με αποτέλεσμα στο 19' να ανοίξουν το σκορ. Εκτέλεση κόρνερ του Γκόλια, ο Γιαννιτσάνης πήρε την κεφαλιά και έδωσε στον Κουσκουνά ο οποίος με πλασέ έκανε το 0-1. Στο 25' τα Τρίκαλα ζήτησαν πέναλτι με τον διαιτητή να δείχνει κίτρινη στον Στεφάνοβιτς για θέατρο. Τελικά το δεύτερο τέρμα για την ομάδα των Τρικάλων ήρθε στο 38'. Ο Κουσκουνάς σούταρε, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι και στη συνέχεια ο ίδιος με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα για το 0-2.

Με το 0-2 υπέρ των Τρικάλων, το δεύτερο ημίχρονο είχε πολύ πιο χαμηλό ρυθμό. Οι φάσεις ήταν ελάχιστες, οι γηπεδούχοι σε κανένα σημείο δεν έδειξαν πως μπορούσαν να μειώσουν και να ξαναμπούν στο ματς, με αποτέλεσμα το 0-2 να μείνει... σβηστά μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Ζδράβος, Τζάνης (36’ Ντεμπελέ), Δημόπουλος, Κισκαμπάνης, Σμίλτος, Ντάνκουα (36’ Ντιατά), Υφαντής (66’ Τσιλούλης), Τζέκος, Μπιτέλης, Μπλέντι

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Αποστολίδης, Λαμπάκης, Γκόλιας, Λεάντρο, Βέρτζος, Μουμίν, Ριζογιάννης, Μπαϊκαρά (83’ Αρναρέλλης), Κουσκουνάς, Στεφάνοβιτς (68’ Μπαλμπόα), Γιαννιτσάνης (86’ Σαρακατσάνος).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα