Όπως και να’ χει, «Χρόνια Πολλά» ΠΑΟΚ!

Όπως και να’ χει, «Χρόνια Πολλά» ΠΑΟΚ!

Όπως και να’ χει, «Χρόνια Πολλά» ΠΑΟΚ!

bet365

Ο καθένας μπορεί να έχει τη δική του απάντηση στο πότε γιορτάζει ο ΠΑΟΚ! Έχει, πάντως, κι αυτό τη δική του ομορφιά, διαπιστώνει ο Σταύρος Σουντουλίδης, που ψάχνει μέσα στις ημερομηνίες…

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Παναθηναϊκός- ΠΑΟΚ (21+).

Όποια κι αν είναι η ημέρα ίδρυσης του Πανθεσσαλονίκειου Αθλητικού Ομίλου Κωνσταντινουπολιτών, όπως η 12η Απριλίου, σαν σήμερα δηλαδή, βάσει καταστατικού και απόφασης του Ερασιτέχνη, ο ΠΑΟΚτσής νιώθει υπερήφανος για την ομάδα με το άσπρο (της ελπίδας) και μαύρο (της θλίψης) χρώμα, που έμαθε να αγαπάει και να υπηρετεί ανιδιοτελώς.

Ο ΠΑΟΚτσής σχεδόν το αγνοεί, μπορεί να μην μπαίνει καν στο τρυπάκι, της όποιας αντιπαράθεσης. Γι’ αυτόν ο Σύλλογος, ίσως να, γιορτάζει κάθε μέρα!

Ένα από τα πανό της θρυλικής «θύρας 4» έγραφε…: «Αδιαφορώ για ότι και αν λένε , γιατί απλά δεν ξέρουν πως νιώθω για σένα»!

Πάντως, όπως φαίνεται, η κουβέντα για τη γενέθλια ημέρα του ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να τελειώσει ποτέ! Πριν από μερικά χρόνια ο Ερασιτέχνης επιχείρησε να βάλει ένα τέλος σ’ αυτή την συζήτηση, αλλά δεν το κατάφερε και προφανώς δεν πρόκειται να το καταφέρει ποτέ!

Πχ. πέρσι ο εορτασμός των 90 χρόνων, με τη κορυφαία στιγμή την εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής, έγινε στις 20 Απριλίου, ημέρα που το 1926 κατατέθηκε η αίτηση στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης για την αναγνώρισή του και άλλοι (λίγοι) στις 21 του ίδιου μήνα και χρόνου, ημέρα κατά την οποία εκδόθηκε η σχετική απόφαση.

Υπάρχουν, παρ’ όλα αυτά, κι εκείνοι, που υποστηρίζουν κάτι άλλο, ότι δηλαδή, η αίτηση στο Πρωτοδικείο κατατέθηκε στις 10 Απριλίου του 1926 κι η έγκριση για την αναγνώρισή του προέκυψε στις 28 Απριλίου.

Ένα πραγματικό αλαλούμ! Το οποίο, όσα χρόνια κι αν περάσουν δε πρόκειται να σταματήσει να υπάρχει…

Είτε στις 30 Μαρτίου, είτε στις 5 ή στις 10 Απριλίου, γιατί όχι και στις 12 Απριλίου ή στις 20 του ίδιου μήνα, για τους φίλους του ΠΑΟΚ μικρή σημασία έχει για το πότε γιορτάζονται τα γενέθλια του Συλλόγου.

Όπως και να’ χει, λοιπόν, «Χρόνια Πολλά» ΠΑΟΚ!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Σταύρος Σουντουλίδης
Σταύρος Σουντουλίδης

Στα 17 του έκανε τα πρώτα του βήματα, ανεβαίνοντας με «κοντό παντελονάκι» τα σκαλοπάτια του κτιρίου της «Μακεδονίας», επί της Μοναστηρίου, χαζεύοντας από απόσταση «ιερά τέρατα» της θεσσαλονικιώτικης δημοσιογραφίας. Ένας κλασικός «εφημεριδάς» ολκής, ο αείμνηστος Σταύρος Μπαλτίδης φρόντισε και του έδωσε τα κατάλληλα εφόδια στα πρώτα του βήματα, άλλωστε η εφημερίδα παραμένει η πρώτη και μοναδική αγάπη του.

Έχοντας περάσει από το σύνολο των εντύπων της Θεσσαλονίκης («Μακεδονία», «Αγγελιοφόρος», «Σπορ του Βορρά»), αποτέλεσε βασικό στέλεχος του περιοδικού «Φωνή των Σπορ», μιας πρωτοποριακής προσπάθειας για τα δεδομένα της Βόρειας Ελλάδας στα τέλη της δεκαετίας του ’90. Το 1995 η τηλεόραση μπήκε στη ζωή του με το Star Channel, ακολούθησε η ΕΡΤ-3, βίωσε τη «μαγεία» του ραδιοφώνου (FM-100, Helexpo 105 FM, Flash 96.0) και αρκετά νωρίς, κάπου γύρω στο 2005, «κολύμπησε» στον ωκεανό του διαδικτύου, με τις πρώτες αμιγώς αθλητικές ιστοσελίδες, το «Sportnews.gr», πολύ πριν δηλαδή αποτελέσει μέλος της μεγάλης παρέας του Gazzetta.

Η ενασχόληση του με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ τον οδήγησε να περάσει το κατώφλι της Τούμπας και να ζήσει «από μέσα», ως μέλος του Γραφείου Τύπου, την περίοδο της… επανάστασης του Ζαγοράκη.