Γιουβέντους - Μπαρτσελόνα 3-0

Γιουβέντους - Μπαρτσελόνα 3-0

bet365

Με έναν Πάουλο Ντιμπάλα να κάνει μαγικά πράγματα και να βάζει δύο γκολ, η Γιουβέντους διέλυσε 3-0 την Μπαρτσελόνα στο J-Stadium και πήρε τεράστιο προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League.

Εκπληκτική εμφάνιση από την ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, που με πρωταγωνιστή τον Ντιμπάλα 'πάτησε' την Μπαρτσελόνα στο Τορίνο και έκανε τεράστιο βήμα για να δώσει το «παρών» στα ημιτελικά ξανά μετά το 2015. Ο La Joya έδωσε στους Bianconeri από νωρίς σημαντικό προβάδισμα το οποίο διαχειρίστηκαν άριστα και αφού οι Καταλανοί έχασαν τις δικές τους ευκαιρίες, τους τιμώρησαν και με το 3-0 το οποίο τους φέρνει πολύ κοντά στην επόμενη φάση. Ο Τζόρτζιο Κιελίνι πέτυχε το τρίτο γκολ, με μία αλλαγή στο ημίχρονο έμεινε ο Λουίς Ενρίκε.

Η Γιουβέντους μπήκε στο ματς, όπως έπρεπε αφού αυτή ήταν το ματς της σεζόν. Μόλις στο 3΄μετά το φάουλ του Πιάνιτς ο Ιγουαΐν πήρε την κεφαλιά από κοντά αλλά έστειλε την μπάλα ακριβώς πάνω στον Τερ Στέγκεν. Η Μπαρτσελόνα προσπάθησε να κρατήσει μπάλα και να σπάσει την πίεση, όμως στο 7' μίλησε ο Πάουλο Ντιμπάλα. Ο Αργεντινός πήρε μέσα στην περιοχή από τον Κουαδράδο και έχοντας τρομερή αίσθηση του χώρου γύρισε και έστειλε με τέλειο πλασέ στη γωνία βάζοντας φωτιά στο J-Stadium (1-0). Οι Καταλανοί προσπάθησαν ξανά να αντιδράσουν και μετέφεραν για κάποια λεπτά στο αντίπαλο μισό.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Το φάουλ του Μέσι πέρασε ψηλά (12'), ο Μάντζουκιτς κοντραρίστηκε από μακριά (17') και στο 21' έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία όταν από τη μυθική κάθετη του Μέσι ο Ινιέστα βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Μπουφόν αλλά ο Ιταλός απέκρουσε το πλασέ του. Στο επόμενο λεπτό η Γιούβε σκόραρε ξανά. Ο Μάντζουκιτς γύρισε από αριστερά για τον Ντιμπάλα, ο οποίος σούταρε με τη μία και βρήκε ξανά τη γωνία του Τερ Στέγκεν για το 2-0. Στο 30' η φιλοξενούμενοι νόμισαν ότι μείωσαν στο σκορ αλλά μετά το κλέψιμο από τον Κεντίρα, ο Μέσι έπαιξε το '1-2' με τον Σουάρες πριν σκοράρει και ο Ουρουγουανός ήταν οφσάιντ. Στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους, το σουτ του Ιγουαΐν απέκρουσε άσχημα ο Τερ Στέγκεν.

Με τρομερή ευκαιρία για την Μπαρτσελόνα ξεκίνησε το δεύτερο μέρος όμως ο Μέσι με το δεξί δεν πλάσαρε καλά από το όριο της περιοχής (46') και ο Κεντίρα σούταρε ψηλά (47'). Ακολούθησαν κάποια ακόμα σουτ από τις δύο πλευρές με τους Ινιέστα (52') και Ιγουαΐν (53') να μην μπορούν να κάνουν τη ζημιά και στο 54' ο Πιπίτα καθυστέρησε, δεν έδωσε σε κενό τέρμα στον Μάντζουκιτς και σούταρε πάνω στον Τερ Στέγκεν. Από κόρνερ αυτό, στο επόμενο λεπτό οι Bianconeri έκαναν το 3-0 καθώς η εκτέλεση του Πιάνιτς βρήκε τον Κιελίνι να νικά τον Μασεράνο και τον keeper της Μπαρτσελόνα.

Οι Blaugrana είχαν την ευκαιρία να μπουν καλύτερα στο ματς, όμως ο Λουίς Σουάρες στο 68' παρότι υποδέχθηκε όμορφα την μπάλα την έστειλε άουτ με διαγώνιο πλασέ. Στο 69' ο Νεϊμάρ έκανε το σουτ και η μπάλα βρήκε στο πρόσωπο και στη συνέχεια στο χέρι του Κιελίνι χωρίς να δοθεί πέναλτι και στο 72' ο Μάριο Μάντζουκιτς κακώς δεν είδε δεύτερη κίτρινη για σκληρό μαρκάρισμα. Στο τελευταίο κομμάτι η Μπαρτσελόνα πίεσε αλλά η Γιουβέντους ήταν άριστα οργανωμένη και κράτησε μαεστρικά το 3-0.

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Μπουφόν, Ντάνι Αλβες, Μπονούτσι, Κιελίνι, Αλεξ Σάντρο, Κεντίρα, Πιάνιτς (89' Μπαρτσάλι), Κουαδράδο (73' Λεμινά), Μάντζουκιτς, Ντιμπάλα (81' Ρινκόν), Ιγουαΐν.

Μπαρτσελόνα (Λουίς Ενρίκε): Τερ Στέγκεν, Πικέ, Ουμτιτί, Ματιέ (46' Αντρέ Γκόμες), Μασεράνο, Ράκιτιτς, Σέρτζι Ρομπέρτο, Ινιέστα, Νεϊμάρ, Μέσι, Σουάρες.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα