Τα... θέλω του Παράσχου για τη νέα χρονιά

Δημήτρης Τομαράς
Τα... θέλω του Παράσχου για τη νέα χρονιά

bet365

Ο Γιώργος Παράσχος που ως γνωστόν συνεχίζει στο τιμόνι του Πλατανιά θα παραδώσει μετά το Πάσχα την έκθεσή του για το ρόστερ αλλά και τις μεταγραφικές του ανάγκες.

Δεν είναι και λίγες οι αποχωρήσεις που περιμένουν στον Πλατανιά, καθώς εκτός των άλλων υπάρχουν και αρκετά συμβόλαια παικτών που μπορεί να μην ανανεώσουν και να μείνουν. Ο Γιώργος Παράσχος που δεδομένα θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας των Χανιωτών ετοιμάζεται να παραδώσει μετά το Πάσχα την πλήρη έκθεσή του για το ρόστερ και προφανώς για συγκεκριμένους παίκτες που δεν υπολογίζει.

Σε δύσκολη θέση είναι περιπτώσεις όπως του Ντίνα και ενώ δεν είναι εύκολο να μείνει ο Μπανανά, του οποίου τελειώνει το συμβόλαιο ή ερωτηματικά σαν τον Σίγκνεβιτς, που δεν είναι βέβαιο πως θα μείνει. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά και έχουμε μεταφέρει ξανά ο Πλατανιάς θα κινηθεί για κίπερ, ένα ακραίο μπακ ή και δύο, δύο στόπερ, έναν αμυντικό χαφ, έναν επιτελικό μέσο, έναν εξτρέμ και έναν φορ. Συνολικά δηλαδή 8 - 9 προσθήκες. Στον χανιώτικο σύλλογο φυσικά και κοιτάζουν και την ελληνική αγορά. Ο έμπειρος κόουτς - όπως έχουμε μεταφέρει και πάλι - έχει ξεχωρίσει και περιπτώσεις από Ελλάδα όπως του Σαρπόνγκ (σ.σ. τον οποίο θέλουν και μεγάλοι της Λίγκας όμως και είναι δύσκολη περίπτωση) και του Καντιμοίρη από τη Βέροια. Ο Παράσχος θα ήθελε να τελειώσουν τα πάρε - δώσε για τη νέα χρονιά το συντομότερο δυνατόν. Πάγια θέση του είναι να κάνει προετοιμασία με τουλάχιστον το 80% και πλέον του έμψυχου δυναμικού της επόμενης χρονιάς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα