Αντσελότι: «Ο Ρονάλντο πάγκο, ο Μπενζεμά εξέδρα, ο Μπέιλ σπίτι του»

Αντσελότι: «Ο Ρονάλντο πάγκο, ο Μπενζεμά εξέδρα, ο Μπέιλ σπίτι του»

bet365

Ο τεχνικός της Μπάγερν, Κάρλο Αντσελότι, είπε τρελή ατάκα για την Ρεάλ Μαδρίτης, έδωσε φως για Νόιερ, Λεβαντόβκι, ενώ μίλησαν και οι Ρόμπεν, Βιδάλ.

«Περιμένω ένα ματς πολύ υψηλού επιπέδου, θα περιμένουμε και θα δούμε τι θα γίνει» είπε ο Κάρλο Αντσελότι που ρωτήθηκε για τους Μανουέλ Νόιερ και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. «Ο Μάνου είναι έτοιμος, προπονήθηκε καλά σήμερα και θα είναι στην εστία αύριο. Για τον Λεβαντόφσκι θα πάρουμε αύριο την απόφαση. Αν είναι καλά, θα παίξει. Αν πονάει, θα μείνει εκτός».

Ο Καρλέτο συνέχισε. «Εχουμε την επιθυμία και την πίστη που χρειάζεται. Θέλουμε να δώσουμε το 100% και να προσπαθήσουμε για νίκη. Το να έχεις δίπλα σου κάποιον με τέτοιο χάρισμα και εμπειρία βοηθά πολύ, ήταν ένας εκπληκτικός βοηθός. Είναι ένα ιδιαίτερο ματς για μένα και θα είναι σίγουρα μεγάλο παιχνίδι». Και για τα αστέρια της Ρεάλ αστειεύτηκε λέγοντας πως θέλει να είναι «ο Ρονάλντο στον πάγκο, ο Μπενζεμά στην εξέδρα και ο Μπέιλ στο σπίτι του».

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Ο Χιλιανός μέσος, Αρτούρο Βιδάλ, δήλωσε. «Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η κάτοχος του τίτλου, όμως αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε καλή φόρμα. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας. Μια νίκη με διαφορά δύο γκολ θα είναι εξαιρετικό αποτέλεσμα για εμάς. Η κατάκτηση του Champions League είναι όνειρο. Ελπίζω να γίνει πραγματικότητα».

Ο Αριεν Ρόμπεν, τόνισε. «Το να παίζεις με την Ρεάλ Μαδρίτης είναι πάντα ξεχωριστό. Πέρασα δύο σπουδαία χρόνια αλλά τώρα θέλω να προκριθούμε με την Μπάγερν Μονάχου. Οι αγώνες του 2014 δεν είναι κάτι που σκεφτόμαστε τώρα, έτσι κι αλλιώς τους αποκλείσαμε το 2012. Ο Τόνι Κροος έχει βελτιωθεί πάρα πολύ στην Ρεάλ και είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εκείνους».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα