Μπονόβας: «Είχαμε προστασία από διαιτησία, είπα να πάρω δανεικούς από Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Μπονόβας: «Είχαμε προστασία από διαιτησία, είπα να πάρω δανεικούς από Ολυμπιακό»

bet365

Δηλώσεις που προκαλούν αίσθηση από τον παλαίμαχο άσο του Ολυμπιακού και παράγοντα του Ολυμπιακού Βόλου, Ανδρέα Μπονόβα για διαιτησία και δανεικούς από Ολυμπιακό.
Μεταξύ άλλων ο Μπονόβας ως τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού Βόλου είπε στον ράδιο Βόλος 9.86: «Προσπαθήσαμε και στην ΕΠΟ και κυρίως εκεί, για να έχει προστασία η ομάδα από την διαιτησία. Νομίζω ότι για αυτό τουλάχιστον η ομάδα μας δεν αδικήθηκε, είχε διαιτητές αξιολογημένους. Και τα πέναλτι πήραμε, και στο 86' και στο 80', και τίποτα δεν μας στέρησε η διαιτησία. Είχαμε προστασία εκεί γιατί είναι δύσκολο να κάνεις πρωταθλητισμό αλλιώς. Αυτοί που ρίξανε τον Ολυμπιακό Βόλου στην Γ΄ Εθνική, με τι μούτρα βγαίνουν και μιλάνε για εμένα; Εγώ βγήκα καθαρά και είπα ότι θα πάρω δανεικούς από τον Ολυμπιακό, έχω αυτή τη δύναμη με τον κ. Μαρινάκη γιατί είμαι μέσα στο Συμβούλιο των Παλαιμάχων.
Δεν γίνεται να λένε ότι εγώ δεν βλέπω ούτε ζωγραφιστό τον κ. Μαρινάκη. Οι πρώτοι που βλέπουμε τον κ. Μαρινάκη είμαστε εμείς οι Παλαίμαχοι, γιατί μας δίνει 30.000 ευρώ, για να κάνουμε αγώνες για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Ο πατέρας του κ. Μαρινάκη ο συγχωρεμένος με πήρε στην ομάδα το 1986 και ο κ. Μαρινάκης ερχόταν μέσα στα αποδυτήρια τότε. Θα με πουν εμένα αμόρφωτο, με Πανεπιστήμιο και με δίπλωμα μάνατζερ; Ή για το ήθος μου;».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα