Ανακοίνωσε Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς η Τορίνο

Ανακοίνωσε Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς η Τορίνο

Ανακοίνωσε Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς η Τορίνο

bet365

Η Τορίνο ανακοίνωσε τη μεταγραφή του 20χρονου τερματοφύλακα, Βάνια Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, ο οποίος είναι αδερφός του μέσου της Λάτσιο, Σεργκέι.

Live Streaming στα κορυφαία πρωταθλήματα & Cash out για τον έλεγχο κάθε στοιχήματος (21+)!

Ο ύψους 2.02μ. keeper αποκτήθηκε στην αρχή της καριέρας του από του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στη συνέχεια έπαιξε σε Βοϊβοντίνα και Λέχια Γκντανσκ. Η Τορίνο ανακοίνωσε ότι ήδη προπονείται με την ομάδα και παρουσιάστηκε επίσημα. «Από τότε που κάηκα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, άλλαξα νοοτροπία, η φιλοσοφία μου είναι πλέον να μπαίνω από την πίσω πόρτα και να φεύγω από την κεντρική. Εμαθα ότι πρέπει να κάνεις ένα βήμα τη φορά, χρειαζόμουν αυτό το μάθημα. Γιατί επέλεξα την Τορίνο; Η παρουσία του Μιχαΐλοβιτς ήταν καθοριστική. Παρακολουθώ το ιταλικό πρωτάθλημα και παρατήρησα ότι μπαίνουν πολλά γκολ στα τελευταία λεπτά. Είναι σημαντικό γιατί δεν μου αρέσει να βαριέμαι και θέλω να βρίσκομαι συνέχεια υπό πίεση. Με βοηθάει να κρατάω τη συγκέντρωσή μου» ήταν τα λόγια του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα