Στον Ηρακλή τα βραβεία!

Στον Ηρακλή τα βραβεία!

Κώστας Ζάλιαρης
Στον Ηρακλή τα βραβεία!

bet365

Η μαχητικότητα και η δίψα για επιβίωση, δίνει στον Ηρακλή και τα δύο βραβεία της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ για τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή και το καλύτερο γκολ!

Γιουνέντους - Μπαρτσελόνα με επιστροφή, αν ο Μέσι ανοίξει το σκορ (21+).

Ο «Γηραιός» πέρασε από τα Γιάννενα με σκορ 2-1, πήρε την τρίτη διαδοχική του νίκη και δείχνει ικανός να πετύχει κάτι που μέχρι πρότινος έμοιαζε με άπιαστο όνειρο δεδομένης και της κατάστασης στο εξωαγωνιστικό κομμάτι.

Παίκτες και προπονητής δίνουν τα πάντα στο γήπεδο για να κρατήσουν τον σύλλογο στη Σούπερ Λιγκ και οι Μπαστάκος και Δώνης κατέκτησαν τα βραβεία του Best Goal και του MVP της 28ης «στροφής» του πρωταθλήματος.

Ο πρώτος για το γκολ που πέτυχε (με ποσοστό 30,55%) και ο δεύτερος για τη γενικότερη συμβολή του (με ποσοστό ψήφων 25,53%) αλλά και το γεγονός πως βρήκε δίχτυα για τρίτο σερί ματς!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα