Έπεσαν οι τίτλοι τέλους για Μπάουζα στην Αργεντινή

Έπεσαν οι τίτλοι τέλους για Μπάουζα στην Αργεντινή

Κώστας Ζάλιαρης
Έπεσαν οι τίτλοι τέλους για Μπάουζα στην Αργεντινή

bet365

Με κάθε επισημότητα πλέον αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της εθνικής ομάδας της Αργεντινής ο Εντγκάρδο Μπάουζα, έπειτα από τα άσχημα αποτελέσματα στα προκριματικά του Μουντιάλ του 2018. Στόχος ο Σαμπάολι.

Τσαμπιονς Λιγκ, Γιουβέντους - Μπαρτσελόνα, ώρα 21:45. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+).

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αργεντινής επισημοποίησε τα ξημερώματα της Τρίτης το φινάλε της συνεργασίας της με τον Εντγκάρδο Μπάουζα, ο οποίος, έπειτα από 8 παιχνίδια στα οποία καθοδήγησε την «αλμπισελέστε», σημείωσε μόλις τρεις νίκες, με 9 γκολ ενεργητικό και 10 παθητικό!

Η Αργεντινή βρίσκεται στην 5η θέση του ομίλου στη ζώνη της Νοτίου Αμερικής όσον αφορά στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου (έπειτα και από την ήττα από τη Βολιβία) και χρειάζεται υπερπροσπάθεια για να βρεθεί στα γήπεδα της Ρωσίας το 2018.

Ρεαλιστικός στόχος για τους ανθρώπους της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αργεντινής ο Χόρχε Σαμπάολι, θα ρωτήσουν και τον Ντιέγκο Σιμεόνε όμως ξέρουν πως είναι ακατόρθωτο να πείσουν τον κόουτς της Ατλέτικο ν' αναλάβει τα ηνία της εθνικής ομάδας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα