«Φευγάτος» ο Γιάννου, προβάδισμα ο Παναθηναϊκός!

«Φευγάτος» ο Γιάννου, προβάδισμα ο Παναθηναϊκός!

Νίκος Αθανασίου
«Φευγάτος» ο Γιάννου, προβάδισμα ο Παναθηναϊκός!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Απόστολος Γιάννου αναμένεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι από την Guangzhou R&F και το «τριφύλλι» έχει ψηλά στην λίστα του τον Έλληνα επιθετικό και τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του!

Στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να κάνει το κόλπο γκρόσο με τον δανεισμό του Απόστολου Γιάννου από την Guangzhou R&F, ωστόσο, παρά την επιθυμία του ποδοσφαιριστή να επιστρέψει στην Ελλάδα, οι Κινέζοι άναψαν... κόκκινο και ο διεθνής στράικερ παρέμεινε στην Άπω Ανατολή. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο 27χρονος φορ αναμένεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι από την κινέζικη ομάδα, καθώς μετά από περίπου ενάμισι χρόνο νιώθει πως το κεφάλαιο αυτό έκλεισε στην καριέρα του και θέλει να επιστρέψει άμεσα σε ανταγωνιστικό ευρωπαϊκό επίπεδο, τόσο για ποδοσφαιρικούς όσο και για προσωπικούς λόγους. .

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η χρυσή τομή έχει βρεθεί όσον αφορά το οικονομικό, αφού ουσιαστικά θα χαρίσει στην ομάδα κάποια μπόνους και έξτρα πριμ ώστε να αποχωρήσει το καλοκαίρι.

Ο Γιάννου βρίσκεται πολύ ψηλά στην λίστα των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση στην γραμμή κρούσης και η περίπτωσή του δεν έχει μπει στο... αρχείο. Ο ποδοσφαιριστής «έφτιαξε» το όνομά του και βελτιώθηκε αισθητά δουλεύοντας μαζί με τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον Πανιώνιο, με τον Έλληνα τεχνικό να πιστεύει αρκετά στις δυνατότητες του Γιάννου και στα όσα μπορεί να προσφέρει στην ομάδα που θα δημιουργήσει το καλοκαίρι.Υπό τις οδηγίες του, άλλωστε, στον Πανιώνιο, έφτασε στην Εθνική.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Ο ίδιος ο παίκτης κατά την διάρκεια των χειμερινών συζητήσεων είχε εκφράσει την επιθυμία του να φορέσει την πράσινη φανέλα και να συνεργαστεί ξανά με τον 48χρονο κόουτς.

Αυτή την στιγμή επίσημη επαφή ανάμεσα στον σύλλογο και τον παίκτη δεν υπάρχει, ωστόσο, μόλις ο Γιάννου καταφέρει να αποδεσμευθεί από την Guangzhou, θεωρείται δεδομένο από αμφότερες τις πλευρές ότι η υπόθεση θα ανοίξει και πάλι για να καταλήξει αυτή την φορά σε γάμο!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα