Στον ΠΑΟΚ ταιριάζουν oι back to back αναμετρήσεις!

Στον ΠΑΟΚ ταιριάζουν oι back to back αναμετρήσεις!

bet365

Πρώτα με τον Παναιτωλικό, στη συνέχεια με την Ξάνθη και τώρα με τον Παναθηναϊκό, ο «Δικέφαλος» έχει μάθει να παίζει σε «back to back» παιχνίδια, που θα το επαναλάβει και τη Μ. Τετάρτη.

Δεν είναι η πρώτη φορά, ούτε καν η δεύτερη, μέσα στη φετινή σεζόν, που ο ΠΑΟΚ καλείται να μπει στη διαδικασία των «back to back» αγώνων, πρωτάθλημα και κύπελλο, περνώντας με απόλυτη επιτυχία μέχρι τώρα τις δοκιμασίες.

Βεβαίως, ως γνωστόν, οι παραδόσεις χτίζονται για να γκρεμίζονται, ωστόσο τα σημάδια είναι υπέρ του «Δικεφάλου», που καλείται για τρίτη φορά απέναντι στον Παναθηναϊκό να παίξει ακόμη ένα ζευγάρι «back to back» αγώνων. Έκανε το πρώτο βήμα την Κυριακή στην Τούμπα με το εύκολο 3-0 για το πρωτάθλημα, ψάχνει για το πιο αποφασιστικό βήμα προς τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης στον πρώτο ημιτελικό της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Τον περασμένο Ιανουάριο μέτρησε 2/2 νίκες απέναντι στον Παναιτωλικό. Αρχικά με 4-1 στο ματς του κυπέλλου στην Τούμπα, ενώ ακολούθησε το «διπλό» για το πρωτάθλημα, περνώντας από το Αγρίνιο (0-1) χάρη στο γκολ του μεγάλου άτυχου της χρονιάς, Γιάννη Μυστακίδη.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Κρίσταλ Πάλας - Αρσεναλ (21+).

Ο «Δικέφαλος» μέσα σε διάστημα τριών ημερών έκανε εις διπλούν το ταξίδι «Θεσσαλονίκη-Ξάνθη-Θεσσαλονίκη». Με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς να είναι σε περίοδο ρέντας και σκοραρίσματος, πέρασε με νίκη (1-2) για το κύπελλο, ωστόσο στραβοπάτησε (0-0) για το πρωτάθλημα μεσούσης και των αγώνων με τη Σάλκε για τους «32» του Europa League.

Για να δούμε, λοιπόν, τι θα συμβεί και στο ζευγάρι αγώνων με τον Παναθηναϊκό; Η απάντηση σύντομα…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα