Παρί Σεν Ζερμέν – Γκινγκάμπ 4-0

Παρί Σεν Ζερμέν – Γκινγκάμπ 4-0

Γιώργος Καραμάνος
Παρί Σεν Ζερμέν – Γκινγκάμπ 4-0

bet365

Ο matador έβαλε δύο, μοίρασε ακόμα ένα, ισοφάρισε το ρεκόρ καριέρας του σε πρωτάθλημα και οδήγησε τους Παριζιάνους στο χορταστικό 4-0 επί της Γκινγκάμπ.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Κάθε φορά που παίζει νωρίτερα και νικάει η Μονακό, η πίεση αυξάνεται στο στρατόπεδο της Παρί, που δεν έχει περιθώρια απώλειας. Το θετικό ήταν ότι η Γκινγκάμπ είναι… ευκολάκι, καθώς με το χαλαρό 4-0 οι Παριζιάνοι έφτασαν τις επτά διαδοχικές νίκες εναντίον της στο «Παρκ Ντε Πρενς» και συνεχίζουν να διεκδικούν τον τίτλο στο -1 από την κορυφή.

Για όλα τα καλά φρόντισαν Ντι Μαρία και Καβάνι και αυτά συνέβησαν στο β’ μέρος, καθώς το α΄ δεν είχε γκολ. Για το 1-0 με πλασέ του Αργεντινού (56’) από πάρε βάλε σέντρα του Ουρουγουανού. Επειτα ανέλαβε να βρίσκει δίχτυα ο Καβάνι. Στο 60’ με ωραία ενέργεια και φαλτσαριστό και στο 71’ με πλασέ από ασίστ του Ντι Μαρία, για να πιάσει με 29 τέρματα στο πρωτάθλημα την κορυφαία επίδοσή της καριέρας του (2012-’13 Νάπολι).

Μαζί βέβαια έφτασε και τα 42 σε όλες τις διοργανώσεις και μόνο ο Λιονέλ Μέσι έχει περισσότερα στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα. Στις καθυστερήσεις σκόραρε και ο Ματουιντί και ολοκλήρωσε ένα εμφατικό καρέ για τους Παριζιάνους.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα