Ο ΠΑΟΚ έσπασε ένα στοιχειωμένο ρεκόρ

Ο ΠΑΟΚ έσπασε ένα στοιχειωμένο ρεκόρ

bet365

«Τρία στα τρία» απέναντι στους τρεις της Αθήνας ο ΠΑΟΚ είχε να πετύχει, στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, εδώ και τριάντα τρία χρόνια. Από τη σεζόν 1983-84…

Ο «Δικέφαλος» εκτός από ψυχολογία ενόψει κυπέλλου κατάφερε με την αποψινή νίκη του να σπάσει κι ένα στοιχειωμένο ρεκόρ, που κρατούσε από την σεζόν 1983-84.

Πέρασαν, λοιπόν, 33 χρόνια από την τελευταία φορά, που ο ΠΑΟΚ είχε κάνει το «τρία στα τρία» ως γηπεδούχος απέναντι στους τρεις της πρωτεύουσας. Προηγήθηκαν φέτος το 1-0 επί της ΑΕΚ, το 2-0 επί του Ολυμπιακού, ήρθε και τρίτωσε το… καλό με το 3-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Τη σεζόν 1983-84 είχε κερδίσει στο ουδέτερο γήπεδο των Σερρών 1-0 την ΑΕΚ και 4-0 τον Ολυμπιακό, ενώ επικράτησε με 1-0 του Παναθηναϊκού.

Αξιοσημείωτο: Όπως και τότε, έτσι και τώρα δεν δέχθηκε γκολ στα τρία ντέρμπι με τους μεγάλους της Αθήνας…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα