Κωστένογλου: «Εμείς κερδίζουμε εντός αγωνιστικού χώρου»

Κωστένογλου: «Εμείς κερδίζουμε εντός αγωνιστικού χώρου»

bet365

Μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση έστειλε ο Νίκος Κωστένογλου στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της νίκης του Άρη επί της Καλλιθέας στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο προπονητής του Άρη αρχικά έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του λέγοντας ότι… «είμαι ικανοποιημένος γιατί πέρα από το αποτέλεσμα και τα τρία γκολ που πετύχαμε, αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για τη διάθεση, την αυτοθυσία και την προσπάθειά τους. Κατά διαστήματα η εικόνα μας ήταν πολύ καλή και γενικότερα υπήρχε αγωνιστική πειθαρχία. Δεν έχουμε δικαίωμα για χαρές, δεν μπορούμε να επαναπαυτούμε. Έχουμε έναν δύσκολο αγώνα την Πέμπτη σε μια δύσκολη έδρα. Η δε παρουσία του κόσμου ήταν πιο έντονη όπως μεγαλύτερη ήταν και η παρότρυνση. Είναι ένα δείγμα ότι ο κόσμος αντιλαμβάνεται την προσπάθεια που κάνουμε. Θα πρέπει όμως να συνεχίσουμε».

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Στη συνέχεια άφησε αιχμές, φωτογραφίζοντας ουσιαστικά τη Λαμία. «Η ομάδα δείχνει μια άλλη εικόνα εντός αγωνιστικούς χώρου. Το πρέπει κάποιες φορές λειτουργεί και ως ανασταλτικός παράγοντας. Υπάρχει και απογοήτευση λόγω της διαφοράς με τους ανταγωνιστές μας, ανεξάρτητα του ότι εμείς όλα τα παιχνίδια τα κερδίζουμε εντός του αγωνιστικού χώρου. Αν εμείς κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια θα αλλάξει και η βαθμολογία», είπε.

Ρωτήθηκε συγκεκριμένα για τον αγώνα της Λαμίας, αν είχε ενημέρωση για τον τρόπο με τον οποίο η Λαμία προηγήθηκε στο σκορ. «Ενημερώνομαι πάντα για τα αποτελέσματα. Δεν μπορώ να κρίνω την απόδοση των αντιπάλων και γενικά των υπολοίπων ομάδων. Είναι ξεκάθαρο ότι εμείς κάνουμε τιτάνια προσπάθεια και δεν έχουμε δικαίωμα να κάνουμε το παραμικρό λάθος. Σίγουρα η διαφορά που έχουν οι αντίπαλοι, τους δίνει δικαίωμα για ένα στραβοπάτημα και από την άλλη γεμίζει με πίεση εμάς. Υπάρχει σε καθημερινή βάση πίεση. Σήμερα κερδίσαμε μια καλή ομάδα», είπε και συμπλήρωσε:

«Το δύσκολο στο ποδόσφαιρο είναι να υπάρχει σταθερότητα. Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις όλα τα παιχνίδια. Κάναμε ένα λάθος στα Τρίκαλα. Σε τέσσερα παιχνίδια υποχρεωθήκαμε σε αναγκαστικές αλλαγές. Πάντα υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες. Θα πρέπει όμως να παραμερίσουμε τι γίνεται με τις άλλες ομάδες. Καταλαβαίνετε ότι κάθε δικό μας στραβοπάτημα θα φέρει την ολική καταστροφή. Θα περάσουμε πιστεύω και το εμπόδιο της πίεσης. Εμάς δεν μας χαρίζεται τίποτε και δεν θέλουμε να μας χαριστεί. Δεν θέλω να μηρυκάζομαι ούτε να ψάχνω για άλλοθι. Αν οι παίκτες διατηρήσουν την ίδια αγωνιστική παρουσία έχουμε κάθε δικαίωμα να ελπίζουμε».

Σε ερώτηση σχετική με τις αλλαγές που έκανε με την τοποθέτηση του Παυλίδη στα άκρα, σημείωσε: «Κι άλλες αλλαγές έγιναν στους ρόλους και στις θέσεις των παικτών. Ο Παυλίδης έχει παίξει και ακραίος κατά δική του ομολογία. Επειδή έχω παίκτες στον άξονα κι επειδή είναι ένα παιδί χρήσιμο, προσπαθούμε να διευρύνουμε τις θέσεις ενός αθλητή γιατί έχουμε να διαχειριστούμε και προβλήματα τραυματισμών. Τώρα έχουμε και τον τραυματισμό του Ανάκογλου. Άρα πρέπει να πάρουμε αποφάσεις για να καλύψουμε το πρόβλημα. Δεν κάνω κάτι στην τύχη. Σε ότι αφορά τους ακραίους μπακ, προσπαθούμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν ήταν σε καλή κατάσταση, όταν ήρθα στον Άρη. Προσπαθούμε να τους οδηγήσουμε σε σημείο ώστε να είναι σε φόρμα. Ο Μπούρμπος έκανε καλό παιχνίδι και στα Χανιά και ο Τζανακάκης επίσης. Αυτό που με ικανοποιεί περισσότερο είναι ότι πέρα από την επαγγελματική προσέγγιση, τα παιδιά λειτουργούν ως οικογένεια. Στα αποδυτήρια υπάρχουν ισορροπημένες σχέσεις, αυτό έχουμε πετύχει».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα