Ο Βιβιάνο και τα δοκάρια την αφήνουν στην Φλωρεντία!

Θοδωρής Βασίλης
Ο Βιβιάνο και τα δοκάρια την αφήνουν στην Φλωρεντία!

bet365

Η Φιορεντίνα έμεινε στην ισοπαλία 2-2 στην Γένοβα κόντρα στην Σαμπντόρια κι έχασε την ευκαιρία να μειώσει την διαφορά από τις θέσεις της Ευρώπης.

Είναι από τα παιχνίδια που παίζει η μοίρα. Η Φιορεντίνα άφησε πολλές από τις ευρωπαϊκές της ελπίδες στη Γένοβα με τον τερματοφύλακα της Σαμπντόρια και δηλωμένος οπαδός των «βιόλα», να στερεί από την ομάδα της Φλωρεντίας τη νίκη με τρομερή επέμβαση στην τελευταία φάση του αγώνα!

Το ματς ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να παίρνουν κεφάλι στο σκορ μόλις στο 4ο λεπτό όταν ο Φερνάντες με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή του Ταταρουσάνου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά με εξαίρεση ένα φάουλ του Μπερναρντέσκι στο 19' δεν έγιναν απειλητικοί. Αντίθετα, στην επανάληψη η ομάδα του Σόουζα μπήκ αποφασισμένη.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Αρχικά στο 56' ο Τέγιο με υπέροχη ατομική προσπάθεια σημάδεψε το δοκάρι για να έρθει ο Γκονζάλο Ροντρίγκες στο 60' με κεφαλιά φέρει το ματς στα ίσια. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε με συρτρό σουτ του Άλβαρες στο 72' με τον Ταταρουσάνου να έχει ευθύνη. Στο τελευταίο τέταρτο η Φιορεντίνα πίεσε αλλά ξανά το δοκάρι είπε όχι αυτή την φορά στον Κάλινιτς. Τελικά την λύση έδωσε ο Μπαμπακάρ ο οποίος με υπέροχο σουτ στο 89' έκανε το 2-2.

Κι ενώ όλοι ετοιμάζονταν για το σφύριγμα του διαιτητή, η Φιορεντίνα σε μια αντεπίθεση βρέθηκε φάτσα κάρτα με το 2-3 αλλά ο Βιβιάνο είπε όχι σε ανεπανάληπτο τετ α τετ του Μπαμπακάρ στο 94'!

 

SERIE A Τελευταία Νέα