Σεβίλλη - Λα Κορούνια 4-2

Γιώργος Καραμάνος
Σεβίλλη - Λα Κορούνια 4-2

bet365

Σε ένα φουλ επιθετικό ματς με γκολάρες οι Ανδαλουσιανοί καθάρισαν 4-2 την Λα Κορούνια, αποχαιρέτησαν όπως έπρεπε τον πρώην ηγέτη τους και συνεχίζουν σε ρυθμό 3ης θέσης.

Το «Σάντσεθ Πιθχουάν» το Σάββατο το απόγευμα αφού αποχαιρέτησε και αποχαιρετίστηκε με συγκινητικό τρόπο από τον Μόντσι, βίωσε μία πανδαισία επιθετικού ποδοσφαίρου. Μέχρι το 32' είχαν μπει πέντε γκολ στο Σεβιλλή-Λα Κορούνια, με τους γηπεδούχους να ολοκληρώνουν ένα περίεργο ματς με το υπέρ τους 4-2.

Οι Σεβιγιάνοι προηγήθηκαν δύο φορές με την προβολή του Γιόβετιτς (1') και το ριμπάουντ του Σαράμπια (9'), ενώ οι Γκαγιέγος επέστρεφαν με πολύ ωραία γκολ από τον Κακουτά. Αρχικά με εξαιρετικό αριστερό (4') και εν συνεχεία με φαουλάρα στο αριστερό παράθυρο (25').

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Ο Κορέα με κεφαλιά (32') έγραψε το 3-2 και στο 89' ο Μπεν Γιεντέρ κατέβασε και τσίμπησε το τόπι υπέροχα για το τελικά 4-2 που σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Ατλέτικο, κρατάει τους Ανδαλουσιανούς στο -1 από την 3η θέση και τους ομίλους του Champions League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα