Μπόρνμουθ - Τσέλσι 1-3

Gazzetta team
Μπόρνμουθ - Τσέλσι 1-3

bet365

Η Τσέλσι πέρασε αέρας από το Vitality Stadium, επικράτησε 3-1 της Μπόρνμουθ και θέλει πέντε νίκες για να σηκώσει την κούπα στην Premier League.

Σε μια έδρα - παγίδα, η Τσέλσι φρόντισε να περάσει αλώβητη, να επικρατήσει 3-1 της Μπόρνμουθ και να διατηρήσει τη διαφορά των επτά βαθμών από την Τότεναμ. Επτά στροφές πριν το τέλος της Premier League και οι Μπλε με 5 νίκες σφραγίζουν τίτλο! Πρώτη ασίστ για Καντέ φέτος, πελάτισσα του Αζάρ η Μπόρνμουθ!

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Η τεσσάρα της Τότεναμ δεν άγχωσε τους Μπλε κι έδειξαν με το... καλημέρα της αναμέτρησης πως δεν ήταν διατεθειμένοι για «δώρα». Μόλις στο 10ο η σουτάρα του Μάτιτς, θα βρει στα πόδια του Σμιθ και θα σωθεί η εστία των γηπεδούχων. Δεν έγινε το ίδιο και στο 17', ο Κόστα υποδέχθηκε άψογα την πάσα του Μόουζες, το πλασέ βρήκε στον Σμιθ, άλλαξε πορεία και η Τσέλσι πήρε το πάνω χέρι. Τρία λεπτά αργότερα ήρθε και το δεύτερο τέρμα, με τον Αζάρ να έχει ένα άψογο τελείωμα σε εξαιρετική κάθετη του Καντέ. Ηταν το τέταρτο γκολ του Βέλγου στα τρία τελευταία παιχνίδια κόντρα στη Μπόρνμουθ, αλλά και η πρώτη ασίστ του Γάλλου. Η Μπόρνμουθ απάντησε και στο 29' ο Αφόμπε είδε τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν στο 42' με δυνατό σουτ του Κινγκ! Από τον Κάριου (2007-08) στον φορ των Cherries., καθώς έγινε ο πρώτος Νορβηγός που που σκοράρει 13+ γκολ στην Premier League. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στην επανάληψη, όχι όμως και τον τρόπο να κάνου τη διαφορά! Ολα τελείωσαν στο 68', αφού ο Μάρκος Αλόνσο με φαουλάρα διαμόρφωσε το 3-1! Ηταν το 5ο γκολ του κι από αμυντικούς μόνο οι Μίλνερ, ΜακΟλεϊ έχουν περισσότερα! Οι Λονδρέζοι θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλα τέρματα, αλλά τόσο ο Μόουζες όσο και ο Αλόνσο δε βρήκαν στόχο.

Τσέλσι: Κουρτουά, Αθπιλικουέτα, Νταβίντ Λουίς, Κέιχιλ, Μόουζες (90' Ζουμά), Καντέ, Μάτιτς, Αλόνσο, Πέδρο (88' Γουίλιαν), Αζάρ (84' Φάμπρεγας), Ντιέγκο Κόστα

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα