Ουάρντα: «Δίνουμε ότι έχουμε για τον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Ουάρντα: «Δίνουμε ότι έχουμε για τον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Αμρ Ουάρντα μιλάει για τις επικείμενες μάχες κόντρα στον Παναθηναϊκό, σε πρωτάθλημα και κύπελλο, αλλά και την επίδραση στην ομάδα της εκτός έδρας νίκης επί του Ατρόμητου.

Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός στο Περιστέρι επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά την διακοπή των εθνικών ομάδων και δηλώνει έτοιμος για τα δύο δύσκολα παιχνίδια κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όλα όσα είπε στην κάμερα του novasports:

Για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση με τον ΠΑΟΚ:

«Καταρχάς ήταν εξαιρετικό ότι κερδίσαμε τον Ατρόμητο στην Αθήνα, πριν από τα δύο μεγάλα παιχνίδια κόντρα στον Παναθηναϊκό. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Όποιος και να αγωνίζεται, όποιος και να κάθεται στον πάγκο ή στην εξέδρα είμαστε μία ομάδα. Βάζουμε τα δυνατά μας για να καταφέρουμε ότι καλύτερο μπορούμε στην Super League και να πάρουμε το κύπελλο. Δίνουμε ότι έχουμε για την ομάδα μας, την οικογένειά μας» .

Για τις διαφορές στην απόδοση της ομάδας στα δύο τελευταία παιχνίδια της:

«Προσπαθούμε να βελτιώνουμε την εικόνα μας σε κάθε παιχνίδι. Κερδίσαμε τον Πανιώνιο, την ΑΕΛ και τον Ατρόμητο. Αυτό θέλουμε να κάνουμε και στην συνέχεια και να είμαστε ακόμα καλύτεροι» .

Για το πως επιδρά στην ομάδα η πρώτη φετινή νίκη στην Αθήνα ενόψει συνέχειας:

«Νομίζω ότι δεν έχει σημασία. Όλα έχουν να κάνουν με την ομάδα. Δουλεύουμε στις προπονήσεις και δίνουμε ότι έχουμε από την αρχή της σεζόν. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε και να πετύχουμε τους στόχους μας, βλέποντας το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Αυτό θέλουμε να κάνουμε και την Κυριακή κόντρα στον Παναθηναϊκό» .

Για τα δύο συνεχόμενα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό και τις διαφορές που έχουν:

«Είναι δύο παιχνίδια μεταξύ των μεγαλύτερων ομάδων στην χώρα. Θα είναι δύο μεγάλα παιχνίδια. Και οι δύο ομάδες κυνηγάμε την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα και θέλουμε την πρόκριση στον τελικό. Γι αυτά θα παλέψουμε» .

Για τον Παναθηναϊκό:

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

«Είναι σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με το πρώτο μισό της σεζόν. Είναι μία μεγάλη ομάδα και θα είναι δύο δύσκολα παιχνίδια, αλλά θέλουμε την νίκη και στα δύο» .

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα