Τότεναμ - Γουότφορντ 4-0

Τότεναμ - Γουότφορντ 4-0

bet365

Η Τότεναμ είχε 4 δοκάρια, έβαλε 4 γκολ στην Γουότφορντ στο White Hart Lane (4-0) και με ματς περισσότερο μείωσε τη διαφορά από την Τσέλσι και την κορυφή στο -4.

Πέρυσι ήταν η μυθική Λέστερ, φέτος είναι η απίστευτη Τσέλσι. Για δεύτερη σερί σεζόν η ομάδα του Μαουρίσιο Ποκετίνο κάνει πρωταθλητισμό και ύστερα από τη νίκη που πέτυχε σε βάρος της Γουότφορντ ξεσκόνισε τα βιβλία της ιστορίας της. Οι Spurs έφτασαν τις 11 διαχοδικές εντός έδρας νίκες στο πρωτάθλημα, σερί το οποίο είναι το καλύτερο από 1922. Η Τότεναμ παρέμεινε χωρίς ήττα κόντρα στους Hornets στην Premier League (6 νίκες, 2 ισοπαλίες) και έχοντας έναν αγώνα περισσότερο από την Τσέλσι μείωσε τη διαφορά στο -4 και ελπίζει η Μπόρνμουθ να κόψει βαθμούς στην έδρα της από την πρωτοπόρο.

Στο 7’ ύστερα από τη σέντρα του Σον η μπάλα πήγε στο δοκάρι του Εουρέλιο Γκόμες, κατάληξη που είχε η φάση και στο 19’ όταν ύστερα από σέντρα του Τρίπιερ, ο Γιάνσεν από το ένα μέτρο δεν κατάφερε να σκοράρει καθώς βρήκε το οριζόντιο. Στο προηγούμενο ματς, κόντρα στην Σουόνσι, η Τότεναμ έβαλε 3 γκολ από το 88’ και μετά και τώρα έβαλε άλλα τόσα από 30’ κι ύστερα.

Μπάγερν - Ντόρτμουντ με επιστροφή, αν ο Ομπαμεγιάνγκ πετύχει το πρώτο τέρμα (21+).

Στο 33’ ο Σον έδωσε στον Ντέλε Αλι στη γωνία της περιοχής και ο Αγγλος μέσος πέτυχε με τρομερό σουτ στο παραθυράκι ένα από τα πιο ωραία γκολ φέτος (1-0). Στο 39’ ο Ερικ Ντάιερ πήρε σειρά και με δυνατό σουτ από το όριο της περιοχής έγραψε το 2-0 για να βάλει το τρίτο στο 44’ ο Σον με όμορφο curler με το αριστερό εκτός περιοχής, με το 3-0 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Ο Κορεάτης ήταν εκείνος που έκανε το 4-0 στο δεύτερο μέρος και το 55’ με πλασέ στην κίνηση μέσα από την περιοχή ύστερα από σέντρα του Τρίπιερ από δεξιά. Ο Σον θα μπορούσε να έχει φτάσει στο χατ τρικ σε δύο περιπτώσεις, όμως σε καθαρό τετ-α-τετ με τον Γκόμες στο 81’ πλάσαρε άουτ και στο 84’ με σουτ μέσα από την περιοχή έπειτα από νέα προσπάθεια του Τρίπιερ, βρήκε το οριζόντιο, όπως και ο Χάρι Κέιν με απευθείας εκτέλεση φάουλ στις καθυστερήσεις.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα