Stelios στο Gazzetta.gr: «Τα επτά σερί δείχνουν διάρκεια και ποδοσφαιρική υγεία» (pics & vids)

Stelios στο Gazzetta.gr: «Τα επτά σερί δείχνουν διάρκεια και ποδοσφαιρική υγεία» (pics & vids)

Δημήτρης Τομαράς
Stelios στο Gazzetta.gr: «Τα επτά σερί δείχνουν διάρκεια και ποδοσφαιρική υγεία» (pics & vids)

bet365

Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος των επτά σερί τίτλων από το '97 έως το '03 εξηγεί στο Gazzetta.gr το μυστικό της επιτυχίας του Ολυμπιακού και αποθεώνει Τάκη Λεμονή!

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Στα 42 του χρόνια πλέον ο Γιαννακόπουλος έχει γράψει την δική του ιστορία στον Ολυμπιακό. Με κατάκτηση επτά διαδοχικών τίτλων, πορείες στην Ευρώπη αλλά και πολλά γκολ. Ο Stelios ως μία εμβληματική μορφή και προσωπικότητα του τότε Ολυμπιακού είναι ο πλέον αρμόδιος να εξηγήσει το πως οι ερυθρόλευκοι ισοφαρίζουν ξανά αυτήν την επίδοση - ρεκόρ κατακτώντας φέτος το 7ο διαδοχικό τους πρωτάθλημα!

Ξεκινώντας ο Στέλιος Γιαννακόπουλος τις τοποθετήσεις του στο Gazzetta.gr ξεκαθάρισε πως «είναι προφανές πως είναι άλλο το τότε με το τώρα. Άλλες εποχές, άλλο ποδόσφαιρο και άλλες συνθήκες. Πριν από εμάς υπήρχαν τα πέτρινα χρόνια, που πολλοί νεαροί σε ηλικία δεν τα πρόλαβαν και ήταν δύσκολα. Προσωπικά νιώθω τυχερός και αισθάνομαι ευλογημένος ως μέλος μίας ομάδας που τότε έβαλε τις βάσεις και τις δομές για να υπάρξει το πρόσφορο έδαφος για να αποκτήσει η ομάδα διάρκεια, να παίρνει πρωταθλήματα και γενικά τίτλους και να κάνει πορείες στην Ευρώπη».

Εξηγεί παράλληλα ότι «τα επτά σερί πρωταθλήματα του σήμερα δείχνουν διάρκεια και ποδοσφαιρική υγεία για την ομάδα. Μία ομάδα που από την δική μας εποχή μέχρι σήμερα καταξιώθηκε και συνεχίζει να το κάνει». Ποιές όμως είναι οι βασικές παράμετροι για να φτάσει μία ομάδα σαν τον Ολυμπιακό να κυριαρχεί ξανά εντός των συνόρων με τέτοια επίδοση και 7 σερί πρωταθλήματα; «Είναι πολλά που μπορεί να εξηγήσει και να πει κανείς. Το Νο1 είναι η διοικητική σταθερότητα. Μία σταθερότητα που είχε τότε με εμάς η ομάδα και έχει και σήμερα. Εάν δεν είναι δυνατός ο αρχηγός, ο διοικητικός ηγέτης δεν κάνεις τίποτα. Το κεφάλι που είναι επάνω πρέπει να έχει σταθερότητα, διάρκεια και οικονομική υγεία.

Πέραν του διοικητικού και του οικονομικού για μένα πολύ σημαντικό - εκτός από τις προσωπικότητες και τους προπονητές που μπορεί να έχει μία ομάδα και πέρα από αυτό - το να έχεις πολύ καλές υποδομές. Το να έχει κανείς πολύ καλές εγκαταστάσεις και Ακαδημίες. Κάτι που επίσης έχει ο Ολυμπιακός. Όταν τα έχεις αυτά μετά όλα τα άλλα έρχονται», απαντά.

Ο Stelios δεν γινόταν να μην αναφερθεί και στον Τάκη Λεμονή. Έναν τεχνικό που κατακτά ξανά πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό και που είχε κερδίσει και μαζί του τέτοιον τίτλο: «Ειλικρινά είναι τρομερό το συναίσθημα. Για τον Τάκη Λεμονή μπορώ να πω πολλά και όλα θα είναι καλά αλλά θα πω μία κουβέντα. Δεν το λέω για να ακουστεί κάπως αλλά είναι σαν να είμαι εγώ προπονητής του Ολυμπιακού. Είναι τέτοιο το δέσιμό μου και η εκτίμησή μου σε εκείνον που είναι σαν να κάθομαι εγώ στον πάγκο και να βιώνω όλη αυτήν την χαρά και την ικανοποίηση. Σαν να είμαι εγώ στον πάγκο. Τόσο πολύ χαίρομαι που κατακτά ξανά πρωτάθλημα με την ομάδα του Ολυμπιακού».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα