Νέα ώρα για το Κισσαμικός-Καλλονή

Gazzetta team
Νέα ώρα για το Κισσαμικός-Καλλονή

bet365

Η αναμέτρηση Κισσαμικός-Καλλονή θα ανοίξει την αυλαία της 26ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League τη Μεγάλη Τετάρτη (12/4), όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι ήταν αρχικά προγραμματιμένο για τις 16:00, ωστόσο μετατέθηκε στις 14:30, ώστε να εξυπηρετηθεί καλύτερα για συγκοινωνιακούς λόγους η ομάδα της Λέσβου. Το συγκεκριμένο ματς θα είναι το δεύτερο που θα αρχίσει στις 14:30, μετά από εκείνο της Σπάρτης κόντρα στα Χανιά για τους ίδιους ακριβώς λόγους.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο αγώνας της 26ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Stoiximan.gr Football League 2016 - 2017 μεταξύ των Π.Α.Ε. ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ - Π.Α.Ε. ΚΑΛΛΟΝΗ θα διεξαχθεί την Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου 2017 στο Δημοτικό Στάδιο Περιβολίων με ώρα έναρξης την 14:30 αντί την 16:00 που είχε αρχικά οριστεί, για συγκοινωνιακούς λόγους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα