Η φάση των «16» του Champions League ήταν γεμάτη γκολάρες! (pics & vids)

Gazzetta team
Η φάση των «16» του Champions League ήταν γεμάτη γκολάρες! (pics & vids)

bet365

Και τι δεν είδαμε για ακόμη μια φορά στους «16» του Champions League! Αναμετρήσεις που μας έκοψαν την ανάσα, αστέρια του ποδοσφαίρου να «λάμπουν» και το κυριότερο όλων, γκολ που θα μας μείνουν αξέχαστα.

62 γκολ. Τόσα είχαμε την χαρά να απολαύσουμε κατά την διάρκεια της φάσης των «16» του Champions League!

Κάποια απ' αυτά ξεχώρισαν και η Nissan μας τα παρουσιάζει μέσω της κατηγορίας «Goal of the Week».

Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι ψηφίσετε το αγαπημένο σας.

Αν είστε τυχεροί, θα κερδίσετε πλούσια δώρα, ενώ οι υπερτυχεροί θα κερδίσουν εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, που θα διεξαχθεί στο Κάρντιφ.

Πάμε να δούμε ποιες είναι οι 5 επιλογές:

1. Ντάγκλας Κόστα (Άρσεναλ - Μπάγερν Μονάχου)

Η Μπάγερν Μονάχου απέκλεισε ξανά την Άρσεναλ, πραγματοποιώντας μάλιστα δύο εκπληκτικές εμφανίσεις. Το γκολ του Ντάγκλας Κόστα είναι το πιο ξεχωριστό που σκόραρε η γερμανική ομάδα, με τον Βραζιλιάνο να διεσχίζει το μισό γήπεδο μέχρι να «εκτελέσει» τον Τσεχ.

2. Νεϊμάρ (Μπαρτσελόνα - Παρί)

Το ανεπανάληπτο 6-1 της Μπαρτσελόνα επί της Παρί έγραψε ιστορία ως μια από τις μεγαλύτερες ανατροπές στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Ο Νεϊμάρ σκόραρε ένα καταπληκτικό φάουλ για να κάνει το 4-1, με το συγκεκριμένο τέρμα να είναι το κορυφαίο - μακράν του δεύτερου - της αναμέτρησης.

3. Μαρκ Όλμπράιτον (Λέστερ - Σεβίλλη)

Η Λέστερ γράφει ιστορία και στο Champions League. Οι πρωταθλητές Αγγλίας βρέθηκαν για πρώτη φορά στους «8» του Champions League χάρις στον Μαρκ Όλμπράιτον,που στην πιο κρίσιμη στιγμή σημάδεψε σωστά!

4. Κριστιάν Πούλισιτς (Ντόρτμουντ - Μπενφίκα)

Η Ντόρτμουντ ήταν καταιγιστική, σκόραρε 4 φορές, πήρε μια άνετη πρόκριση κόντρα στην Μπενφίκα και το γκολ του Πούλισιτς μπήκε άνετα στα καλύτερα της βραδιάς. Άλλωστε, πόσο εύκολο είναι να «τσιμπήσεις» την μπάλα μέσα σε τόσο μικρό χώρο και χρόνο;

5. Θίο Γουόλκοτ (Άρσεναλ - Μπάγερν Μονάχου)

Το μοναδικό highlight της Άρσεναλ από τον βαρύ αποκλεισμό από την Μπάγερν Μονάχου, ήταν το υπέροχο γκολ του Θίο Γουόλκοτ. Ο Άγγλος κατάφερε με ένα εντυπωσιακό σουτ να στείλει την μπάλα στον ουρανό των διχτύων του Μανουέλ Νόιερ.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα