Επιμένει για Φορτούνη η Μπεσίκτας

Δημήτρης Τομαράς
Επιμένει για Φορτούνη η Μπεσίκτας

bet365

Πληροφορίες από την Τουρκία θέλουν την Μπεσίκτας να επιμένει για τον Κώστα Φορτούνη. Προτίθεται να δώσει πάνω από 8 και 9 εκατ. ευρώ.

Φαίνεται ότι η Μπεσίκτας δεν προτίθεται να τα παρατήσει εύκολα για τον Κώστα Φορτούνη. Πληροφορίες από την Τουρκία θέλουν τους «Αετούς» να είναι έτοιμοι να προσφέρουν ένα ποσό ακόμα και άνω των 8 και 9 εκ. ευρώ.

Βέβαια, υπάρχουν δυο «αγκάθια» εδώ. Αφενός ο παίκτης θα ήθελε στην περίπτωση μεταγραφής του να πάει σε μια μεγαλύτερη ομάδα και αφετέρου ο Ολυμπιακός σε μία περίπτωση που έκανε σοβαρές διαπραγματεύσεις θα αξίωνε πάνω από 15 εκ. ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Βιγιαρεάλ - Μπιλμπάο (21+).

Βέβαια, η άριστη σχέση που έχει ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον πρόεδρο της Μπεσίκτας δίνει... πόντους στους Τούρκους. Πάντως, αυτήν την στιγμή διαφαίνεται μια νέα διάθεση της Μπεσίκτας για να... κυνηγήσει τον παίκτη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα