Μαζί με τους μεγάλους παίρνουν πρωτάθλημα και οι Νέοι!

Δημήτρης Τομαράς
Μαζί με τους μεγάλους παίρνουν πρωτάθλημα και οι Νέοι!

bet365

Ιδιαίτερα πιθανό είναι το προσεχές Σαββατοκύριακο να σφραγίσουν και μαθηματικά τον τίτλο και οι Νέοι του Ολυμπιακού με νίκη με Λεβαδειακό.
Μετά τη νίκη των Νέων των Πειραιωτών με 2-0 με Κέρκυρα βρίσκονται πια μία ανάσα από το πρωτάθλημα. Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα του Βασίλη Βούζα η οποία είναι αήττητη για 25 αγώνες (22 νίκες-3 ισοπαλίες) είναι ο Λεβαδειακός και σε περίπτωση νίκης την Κυριακή (9/4, 12:00) θα στεφτεί πρωταθλήτρια. Ο Ολυμπιακός μετά από 25 αγώνες έχει 69 βαθμούς ενώ ο Παναθηναϊκός που είναι στη 2η θέση έχει 56. Το αξιοσημείωτο βέβαια είναι πως την ίδια μέρα αναμένεται να... σφραγίσει και τυπικά τον τίτλο και η πρώτη ομάδα κάτι που δεν είναι τόσο σύνηθες να συμπίπτει χρονικά!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα